Campania"Daruim Lumina"

TBA, TBA
miercuri, 23 ianuarie - sâmbătă, 23 ianuarie '21
In luna cadourilor, Decembrie 2018, Asociatia Imagineaza-ti in parteneriat cu Stanley High Quality 888, lanseaza campania Daruim Lumina. Aceasta campanie presupune instalarea a 1000 de panouri fotovoltaice in tot atatea gospodarii defavorizate din Romania. Principalii beneficiari ai campaniei sunt familiile nevoiase in care este minim 1 copil care merge la scoala.

Durata campaniei este de 24 de luni sau pana la indeplinirea scopului. Mai multe detalii

Conform informatiilor colectate de Ministerul Energiei prin Consiliile Judetene si Prefecturi, in luna Februarie 2018, se inregistrau 52233 de gospodarii fara current electric, aflate la o distanta mai mica de 2500 m fata de reteaua Nationala de Energie Electrica. Adevarul este ca nimeni nu stie care este situatia reala din teren si cati copii invata la lumina lumanarilor.

Intr-o tara saracita de forta de munca cum este Romania, in care numarul persoanelor active in campul muncii a fost diminuat din cauza migratiei, noi ne-am hotarat sa investim in viitor. Sa oferim o sansa potentialului nedescoperit, sa sustinem dezvoltarea zonelor defavorizate si sa investim in viitorul tarii noastre.

Sistemele ce urmeaza a fi instalate sunt compuse din: panou fotovoltaic, acumulatori si 4 becuri cu intrerupator la interior. Datorita acumulatorilor, sistemul asigura energia necesara functionarii celor 3 surse de lumina pe o perioada de pana la 8 zile in conditii de lumina naturala slaba.

Costul unui asemenea panou este de 860 de lei iar necesarul de finantare pentru intreg proiectul este de 860.000 de lei. Alatura-te campaniei noastre, anunta-ti si prietenii si hai sa Daruim Lumina.

Toate detaliile le puteti gasi pe pagina Asociatiei Imagineaza-ti : https://www.facebook.com/Imagineaza.ti/


Puteti dona in contul Campaniei "Daruim Lumina" deschis la ING BANK :

Cont in Lei RO68INGB0000999908668286 sau prin ING PAY scanand codul QR de mai jos.

In curand donatiile se vor putea face si prin intermediul iabilet.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.