BURGERFEST

Verde Stop, București
Barbu Vacarescu 162 - 164
22-24 mai '15
Desi burgerul este un preparat clasic american, in Romania, pana nu demult, acesta a fost mai degraba asociat cu industria fast food. Insa, de cativa ani, cea mai mare parte a localurilor populare din Romania au inceput sa se mandreasca cu aceste preparate, in varianta home-made, cu ingrediente de calitate si retete tot mai variate. Mai multe detalii

Pe scena BURGERFEST vor urca GOLAN, NIȘTE BĂIEȚI și R.O.A.

Primul festival dedicat burgerilor din România - BURGERFEST - va avea loc între 22 și 24 mai, la Verde Stop din Capitală, iar muzica va fi asigurată de trei dintre cele mai pe val trupe românești ale momentului. În plus, DJ-ii de la ELECTROCORD se vor ocupa de muzica de ambianță, pe tot parcurul festivalului.

Despre GOLAN

Golan este un trio bucureștean, care nu are nevoie de multe prezentări. Alex, Mihai și Ernesto și-au combinat talentul și abilitățile diverse într-un amestec unic de armonii eclectice, rezultând un sound house, nudisco sau electro foarte personal. Folosind instrumente live, sampling și DJing, cei trei aduc o abordare originală muzicii electro, sound-ul lor fiind atât melodic și visător, cât și energic și antrenant. Pregătiți-vă pentru experiența Golan!

https://www.facebook.com/golanmusic

Despre NIȘTE BĂIEȚI

Niște Băieți sunt singura trupă care abordează stilul Muzica de petrecere cu distors și final glorios. Din dragoste și respect pentru compozitorii și interpreții care ne-au adus bucurii în anii copilăriei, proiectul Niște Baieti propune transpunerea pieselor nemuritoare, scrise înainte, în timpul și după epoca “de aur”, în ritmuri de punk rock, pentru a le pasa mai departe generațiilor tinere, în speranța că ele vor fi îndrăgite, gustate sau măcar auzite și de ei - așa cum chiar ei se descriu.

https://www.facebook.com/NisteBaieti

Despre R.O.A.

Numele complet al trupei este Rise Of Artificial și a fost înființată în noiembrie 2010. Membrii fondatori sunt Bogdan Popoiag (UNU') și Cezar Stănciulescu (Junkyard), cărora se alătură, din mai 2011, Cristin Negriuc. Cu o abordare puțin diferită a muzicii - directă, electronică sau ironică, stilul caracteristic R.O.A. a dat naștere unor piese ca Ne place sau D-aia, care se vor auzi la BURGERFEST.

https://www.facebook.com/roamusic


BURGERFEST, primul eveniment major dedicat burgerilor, va avea loc între 22 si 24 mai, în Bucuresti, la Verde Stop, zona Barbu Văcărescu (locație conexă fostului spațiu de evenimente Zone Arena).

Accesul la BURGERFEST se face pe bază de bilet, prețul unui bilet fiind de 15 lei pe zi sau 39 de lei pentru cele trei zile de eveniment.

Începând cu săptămâna viitoare, abonamentele pe trei zile vor fi disponibile online, în rețelele MyTIcket.ro și Iabilet.ro

Despre BURGERFEST

Prima ediție BURGERFEST își propune trei lucruri:

În primul rând, să aducă în fața publicului cele mai gustoase și aspectuoase preparate culinare ale genului, pregătite de bucătari talentați din localuri care au acest produs în meniu în mod obișnuit.

Acest lucru înseamnă că, în fiecare zi de BURGERFEST, publicul va putea alege din cea mai variată ofertă de burgeri pe care o poate avea la dispoziție, într-un singur loc.

În al doilea rând, BURGERFEST va acorda titlul de CEL MAI BUN BURGER, în cadrul unei competitii unde sunt invitate toate localurile de profil, împreună cu bucătarii lor.

O competiție similară va fi disponibilă și amatorilor, bucătari ocazionali, oameni care au convingerea ca gătesc bine și cred că pot oferi un preparat gustos si inspirat.

Înscrierile pentru această categorie pot fi făcute trimițând un e-mail la adresa burgerfest.ro@gmail.com, care să conțină date personale și o fotografie relevantă. Termenul maxim de înscriere este 8 mai.

Numărul participanților este limitat la 16 și deja s-au înscris 10 concurenți! Dacă numărul de persoane înscrise va fi mai mare de 16, se va organiza în prealabil un turneu de calificare.

Nu în ultimul rând, BURGERFEST propune o experiență diferită pentru un weekend în Bucuresti: trei zile petrecute într-o zonă cu verdeață, cu multă muzică bună, concerte, cu delicatese culinare și experiențe gastronomice, cu jocuri și concursuri, toate într-o locație elegantă, cu un decor shabby chic.

Mai multe informații despre BURGERFEST găsiți accesând următorul link:

www.burgerfest.ro

BURGERFEST este un eveniment susținut de Ciuc și organizat de Live Pro și Mixtopia.ro, cu sprijinul Hellmann's și Algida.
Facebook: https://www.facebook.com/BurgerFestival
Parteneri media: Adevărul.ro, Adevărulfinanciar.ro, Mixtopia.ro, Bestmusic.ro, Cinemagia.ro, Eva.ro, 220.ro, Music Channel, eCuisine.ro, Cosmopolitan.ro, Femeia.ro, Orasulm.eu, Sub25.ro, Urbology.ro, 9am.ro, ziarulring.ro, anyplace.ro, urbankid.ro, trilulilu.ro, feeder.ro, Restograf.ro, getlokal.ro, IQads.ro


Drept urmare, pentru a ne putea bucura cat mai mult de deliciosii burgeri oferiti de restaurantele din intreaga tara, BURGERFEST a decis sa le adune pe toate intr-un singur loc. Astfel, primul eveniment major dedicat acestor delicatese culinare va avea loc intre 22 si 24 mai, in Bucuresti, la Verde Stop, zona Barbu Vacarescu (locatie conexa fostului spatiu de evenimente Zone Arena).


Prima editie BURGERFEST isi propune trei lucruri:
In primul rand, sa aduca in fata publicului cele mai gustoase si aspectuoase preparate culinare ale genului, pregatite de bucatari talentati din localuri care au acest produs in meniu in mod obisnuit.
Acest lucru inseamna ca, in fiecare zi de BURGERFEST, publicul va putea alege din cea mai variata oferta de burgeri pe care o poate avea la dispozitie, intr-un singur loc.
In al doilea rand, BURGERFEST va acorda titlul de CEL MAI BUN BURGER, in cadrul unei competitii unde sunt invitate toate localurile de profil, impreuna cu bucatarii lor.
Nu in ultimul rand, BURGERFEST propune o experienta diferita pentru un weekend in Bucuresti: trei zile petrecute intr-o zona cu verdeata, cu multa muzica buna, concerte, cu delicatese culinare si experiente gastronomice, cu jocuri si concursuri, toate intr-o locatie eleganta, cu un decor shabby chic.
Juriul competitiei va fi format din persoane relevante din domeniul culinar, ale caror realizari ii recomanda ca buni judecatori pentru asemenea preparate.
Pentru asigurarea unei jurizari obiective, aceasta se va face blind, fara ca juriul sa stie cui apartine preparatul in cauza si vor fi punctate gustul, metoda de gatire si aspectul fiecarui preparat in parte.
O competitie similara va fi disponibila si amatorilor, bucatari ocazionali, oameni care au convingerea ca gatesc bine si cred ca pot oferi un preparat gustos si inspirat.
Pentru aceasta categorie, juriul va fi format din reprezentanti ai localurilor prezente in competitia dedicata profesionistilor.
inscrierile pentru aceasta categorie pot fi facute trimitand un e-mail la adresa burgerfest.ro@gmail.com, care sa contina date personale si o fotografie relevanta.
Locurile sunt limitate la 16 persoane, iar termenul maxim de inscriere este 8 mai. Daca numarul de persoane inscrise va fi mai mare, se va organiza in prealabil un turneu de calificare.


In perioada imediat urmatoare vom anunta si numele artistilor care vor concerta la BURGERFEST si componentele finale ale celor doua jurii, atat pentru competitia profesionistilor cat si pentru cea a amatorilor.


Accesul la BURGERFEST se face pe baza de bilet, pretul unui bilet fiind de 15 lei pe zi sau 39 de lei pentru cele trei zile de eveniment.


Incepand din prima saptamana a lunii mai, abonamentele pe trei zile vor fi disponibile online, in retelele MyTIcket.ro si Iabilet.ro
BURGERFEST este un eveniment sustinut de Ciuc si organizat cu sprijinul Mixtopia.ro


Facebook: https://www.facebook.com/BurgerFestival

Puncte fizice de vânzare iaBilet pentru Bucureşti:

- reteaua de 1500 de terminale ZebraPay (disponibile in toata tara: www.zebrapay.ro/locatii)

- Reteaua de magazine IQ Box din toata tara

- Magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) şi Piaţa Romană (George Enescu 30 colţ cu Magheru lângă McD)

- Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei

- Agenţiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 şi Calea Victoriei 100

EXTRA

- Aplicaţia de IOS sau Android iaBilet
- de pe varianta de mobile IaBilet - m.iabilet.ro

Pe iaBilet.ro poti comanda bilete platind cu cardul, paypal sau pe factura la Vodafone sau poti comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancourier in 24 de ore oriunde in tara. Biletele in format electronic pot fi scanate atat printate cat si de pe tableta sau smartphone.