Bucuresti: Cum să pierzi totul într-o zi?

Cinema Pro, București
Str. Ion Ghica nr. 3, Sector 3
luni, 17 februarie, ora 19:00
Pe 17 februarie, la Cinema Pro te așteaptă o super comedie: „Cum să pierzi totul într-o zi”! O mega-producție care nu-ți lasă timp de altceva decât hohote de râs și aplauze. Vino să-l vezi pe Silviu Biriș în rolul industriașului bogat și avar care pierde și recâștigă si iar pierde totul într-o singură zi!
Nu ai nimic de pierdut dacă vii la această comedie absolută, dar dacă îți iei bilet în perioada 20 ianuarie - 2 februarie 2020 de pe www.iabilet.ro ai doar de câștigat: te bucuri de un preț mai mic cu 10-20% față de prețul obișnuit al biletelor și poți câștiga un super-premiu: o invitație în turneu cu echipa spectacolului, în țară sau în străinătate. Vei participa la repetitii, vei sta alături de actori în culise pe tot parcursul spectacolului, iar după spectacol, vei gusta din viața boemă a actorilor profesioniști la o cină cu distribuția. Totul imortalizat într-un film care să-ți amintescă mereu aventura asta! Trimite poză cu biletul pe cumsacastigi1@gmail.com pentru a intra în tragerea la sorți. Trăiește o super experiență în culisele genialei comedii „Cum să pierzi totul într-o zi”. Mai multe detalii

Adaptare a regizorului Răzvan Oprea, dupa „Oscar” de Claude Magnier, celebra producție în care Louis de Funes era magistral, este o comedie fabuloasă, în care un industriaș bogat și avar pierde totul într-o singură zi, într-un inepuizabil șir de gag-uri și qui-proquo-uri care nu lasă publicului nici măcar timp să respire între cascadele de râs.


A făcut de la premieră și până astăzi peste 10.000.000 de spectatori în 20 de țări.
Vrei o seară în care să râzi pe săturate și să te destinzi la o comedie potrivită întregii familii, fără limbaj licențios și cu un debordant comic de situație într-un ritm nebun ?
Vino la  „Cum să pierzi totul într-o zi!"

 

Regia: Răzvan Oprea
Cu: Silviu Biriș, Magda Catone, Ozana Barabancea, Răzvan Oprea/ Pavel Bârsan, Ana Odagiu, Natalia Dragomir, Sergiu Costache, Radița Roșu
Scenografia: Simona Marcu

 

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.