Exclusiv pe iabilet.ro

Bucovina si Dordeduh la Arenele Romane pe 17 iulie

Arenele Romane, București
Str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
sâmbătă, 17 iulie '21, ora 18:45
Bucovina si Dordeduh concerteaza la Arenele Romane pe 17 iulie. In deschidere vor canta Neon Prophecies.

Biletele se vor gasi si la intrare.

Dragii nostri, in lumina noilor modificari ale capacitatilor si conditiilor de participare la concertele open air emise de autoritati, am adaugat pentru acest eveniment si optiunea de va prezenta si cu dovada de test rapid nu mai veche de 24 de ore / test RT-PCR facut in ultimele 72 de ore, teste facute in locatii ACREDITATE dar si cu dovada de anticorpi (pentru persoanele care se afla intre a 15-a si a 90-a zi de la confirmarea infectarii), toate acestea pe langa dovada de vaccinare printata pentru fanii deja vaccinati pana la data de maxim 19 iulie.

Mentionam ca NU vom avea testare rapida la intrare in ziua concertului asa va rugam sa veniti cu dovada testarii in locatii acreditate printata. La cumpararea biletelor veti fi rugati sa bifati cum veti veni la show: cu dovada de vaccinare printata, dovada de test rapid/PCR printata sau cu dovada de anticorpi, tot printata.

Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la la 20.05.2021, minorii sunt exceptati de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar sa fie posesori ai unui bilet valabil si pot intra la concert.

Va multumim! Mai multe detalii