Bodark live | #Supportyourlocalbands

Mojo Club, București
Strada Gabroveni 14
joi, 23 mai, ora 22:00
Mojo & Supportyourlocalbands team up and start the underground series of concerts in which we bring you incredible underground bands from both Romania and other countries arround the world. Mai multe detalii

We proudly introduce you to Bodark [RO] who's going to have a massive show at Mojo this May.

Open act we will host Loud Inc.

Rezervari: 0737 220 220 (zilnic intre 12:00 si 20:00)

Presale: 20 lei
Door: 30 lei

Daca nu reusiti sa ne contactati telefonic puteti si online http://mojomusic.ro/booking

Atentie! Concertul incepe la ora 22:00.

Bodark a luat ființă în anul 2010. După o perioadă de cântat mai mult în sala de repetiții, începe să se contureze un stil original al trupei, o combinație de rock alternativ si clasic, completat de pasaje de sintetizatoare, violoncele si viori.

Așa ca in 2014 apare primul album al trupei, POT, un album motivant si energic, al cărui mesaj, in diferite forme, este: „Daca vrei cu adevărat, se poate”.

După o serie de concerte, trupa decide să continue povestea cu un nou album: UMANIAC, o combinatie intre 'uman' si 'maniac' reprezinta lupta dintre latura naturala, imperfecta a omului si cea obsesiva, care cauta in permanenta perfectiunea. In plus, numele subliniaza incapatanarea de a crede in oameni, indiferent de natura, culoarea, nationalitatea sau religia lor.

Albumul a fost lansat la finalul lui 2017, iar in prezent, BODARK înseamnă:

Vali Mihnea - voce
Carol Dima - chitară
Ionuț Guzu - chitară
Ioana Antonescu - bass
Ștefan Dancău – tobe

Loud Inc. is a powerful three-piece aiming to get music back to where it started: on stage.Upbeat rock'n'roll, vintage gear&a modern approach. Served loud!

Horatiu: Vocals + Guitar
Peter: Bass + Vocals
Dorian: Drums + Vocals

Informatii utile:

Rezervarea telefonica sau prin email nu va garanteaza locul la club.

Ne rezervam dreptul de a va contacta ulterior in vederea confirmarii.

Fiindca mesele sunt de minim 6 persoane - in cazul in care sunteti 1-2-3 persoane exista posibilitatea de a mai sta la masa cu alte persoane si veti avea nota comuna.

Locurile in zona de canapele sunt limitate. La epuizarea acestora se vor da locuri la tejghele sau in picioare.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.