Aventuri in Bubbleland

Palatul National al Copiilor, București
Bd Tineretului 8-10
duminică, 21 mai '17, ora 11:00
Bubble artist Claudia Stroe si Magicianul Robertino aduc pe scena Palatului National al Copiilor un spectacol vizual pentru inima ta , o incursiune magica intr-o noua dimensiune a baloanelor de sapun , de la care nu poti lipsi. Mai multe detalii

Aventuri in Bubbleland un spectacol inovator si creativ , in care Bubble artist Claudia Stroe si Magicianul Robertino va invita intr-o calatorie in fascinanta si fermecata lume a baloanelor de sapun . Singurii artisti din Romania ce imbina efecte de magie cu sculptura in baloane , vor pune in scena o poveste scrisa doar cu apa si sapun pentru toti cei ce vor sa-si aminteasca ca au fost mai intai copii. Claudia Stroe imbina divertismentul , arta si stiinta intr-un spectacol de basm folosind o gama complexa de trucuri pentru a aduce in scena delicatetea , culorile si formele neobisnuite a baloanelor de sapun , iar Magicianul Robertino va completa povestea cu efecte incredibile de magie ce va aduce zambetul pe fata copiilor de toate varstele .

Regaseste-ti sufletul de copil in Aventuri in Bubbleland , un spectacol plin de magie , bucurie si emotie pentru copii , bunici si parinti fericiti !

Aventuri in Bubbleland – o varianta de spectacol ce nu ai experimentat niciodata , alaturi de Magicianul Robertino si Bubble artist Claudia Stroe .

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.