All of Metallica - Tribute Show cu Justice Inc. (Italia)

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
miercuri, 3 octombrie '18, ora 22:30
Miercuri - 3 octombrie - o trupă din afară aduce nebunia concertelor Metallica în țară. Pregătește-te pentru cel mai intens concert tribut Metallica din București cu italienii de la Justice INC. - band-ul care te face să simți fiori ca și cum James Hetfield și băieții ar cânta în fața ta. Mai multe detalii

O trupă legendară cu zeci de piese de colecție care merită trăite și re-trăite LIVE până la paroxism. Asta reprezintă Metallica pentru noi și pentru cei care au crescut, au iubit, au suferit și au iubit din nou ghidați de acordurile muzicii trupei.

Este o ocazie rară de a savura un show total, cu toate piesele care te-au marcat și de care nu te vei lipsi niciodată. "Nothing Else Matters", "The Unforgiven", "Enter Sadman", "One", "Master of puppets", "Fade to black" și multe altele vor răsuna pe scena Orașului cu Chef de Viață - Berăria H.

Așadar, miercuri - 3 octombrie - toți cei uniți de muzica "lorzilor rock-ului internațional" sunt așteptați în fața scenei să trăiasca emoția unui show tribut Metallica pus în scenă ca la carte de Justice INC.

Let's rock together!

Acces: 20:00 | Show: 22:30

Despre Tribute Nights:

În fiecare miercuri, la Berăria H, te bucuri de cele mai fidele interpretări #live ale artiștilor tăi preferați din toată lumea. Ți-am pregătit show-uri de excepție cu trupe tribut care arată la fel, se îmbracă la fel, au aceeași voce și aceeași energie ca artiștii cărora li se dedică. Mai bine să-i vezi decât să-i pierzi!

Bilete:
45 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă
25 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă


Biletele pot fi cumpărate:
- online de pe bilete.ro și iabilet.ro
- fizic de la Berăria H sau din magazinele Flanco, InMedio şi Germanos
- de la intrare în seara evenimentului

✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.

Rezervările se fac:


- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Bilete la concerte, spectacole, teatru si standup
Lider in ticketing electronic in Romania. Peste 1 milion de bilete vandute pe an la concerte, evenimente, teatru si standup
iabilet.ro

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.