Exclusiv pe iabilet.ro

Alex & The Fat Penguins Live la The PUB

The Pub - Universitatii, București
9, Bulevardul Regina Elisabeta, București 030167
sâmbătă, 20 aprilie '19, ora 21:00
Alex & The Fat Penguins este o trupă de rock alternativ care s-a făcut remarcată în zona indie pentru versurile inteligente, dar și pentru umorul și versatilitatea videoclipurilor. Mai multe detalii

Piesele lansate pana acum de Alex & The Fat Penguins abordeaza diverse teme sociale, inspirate din contemporaneitate, din micile și marile revolte, din strada si din suflet, in care suntem si actori si spectactori: „Just A Fool”, „The Anatomy of My Soul”, „Regele si Dragonul”, „Broken Heart In A Motel” sau „Amiral”.

 Uite cum suna ce au lansat pana acum:

 Piesele lor au fost difuzate la Radio Guerrilla, Tananana, RFI, Rock FM.

Piesa lor, "Anatomy of My Soul", a servit drept coloana sonora pentru prezentarea designer-ului Vera Parisescu la Strasbourg Fashion Week.

Rezervări: 0728 843 782

Lasă muzica bună să te ghideze către locul în care distracția între prieteni e chiar la ea acasă!  Ne vedem la Universitate, în spatele statuilor, pe Regina Elisabeta 9.

Pentru că sprijini artiștii și muzica live, prima bere e din partea casei!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.