Miracolul Bethleemului

Sala Polivalenta, Iasi
Strada Palat, nr. 2
marți, 17 decembrie '19, ora 18:00
Marti, 17 decembrie 2019, LAURA BRETAN va sustine un concert caritabil de Crăciun în beneficiul copiilor cu dizabilități din Centrele Fundatiei Star of Hope Romania. Concertul de Crăciun, intitulat MIRACOLUL BETHLEEMULUI, va avea loc in Sala Polivalentă din Iasi (str. Palat, nr. 2), pe 17 decembrie, ora 18.00. Mai multe detalii

O invitație la concert înseamnă o donație pentru sustinerea ședințelor de terapie recuperatorie a celor peste 200 de copii cu dizabilități din proiectele organizației.

Participarea la concert se face pe bază de invitatii obținute de la organizatori si de pe iabilet.ro.

Invitatii zona A (pe scaune) - 50 RON

Invitații zona B (lateral, pe bănci) - 30 RON

Pentru studenți și elevi - 20 Ron

Persoanele cu dizabilități - acces gratuit (insoțitorii acestora trebuie, însă, să achiziționeze o invitație)

Alături de LAURA BRETAN, vor performa Corurile reunite ale Bisericilor Evanghelice din Iași, Corul Armonia Kids și orchestra FINALIS.

În cadrul evenimentului, LEONARD SEMENEA (First Romanian Pentecostal Church, Seattle) va transmite un mesaj specific Sărbătorii Crăciunului, a Nașterii lui Isus.

Concertul susținut de LAURA BRETAN este atât un prilej de a ne bucura de vocea sa unică, cât și de a oferi Speranță unor copii care au nevoie de ajutorul nostru (copiii cu dizabilități din Centrele de Terapie Recuperatorie ale Fundației Star of Hope Romania).

LAURA BRETAN este fetița care, prin vocea sa unică, este o marturie a dragostei Lui Dumnezeu peste tot în lume. De 2 ani, Laura este și vocea copiilor cu dizabilități, cei mai mulți dintre ei provenind din familii sărace, din mediul rural. Acești copii au nevoie ca de aer de terapie recuperatorie însă Statul și instituțiile Statului sunt nepăsătoare în fața durerii părinților acestor copii. La Centrele Star of Hope de Terapie Recuperatorie, acești copii primesc ședințe de terapie, iar părinții lor primesc ședințe de consiliere și sprijin, pentru a depăși disperarea si deznădejdea în care îi aruncă diagnosticul copilului și sărăcia.

Fundatia Star of Hope Romania sărbătorește 30 ani de activitate în România pentru ajutorarea copiilor orfani și cu dizabilități.

Fundația Star of Hope  Romania este o organizație neguvernamentală, apolitică, bazată pe principii și valori creștine, având sediul central la Iași. Membră a organizației „Star of Hope Internațional” Suedia,Fundatia Star of Hope Romania  este partener cu Organizatia Star of Hope Norvegia si Organizatia Star of Hope SUA. Misiunea Fundației „Star of Hope” România este îmbunătățirea calității vieții copiilor aflați în dificultate, în special a copiilor cu dizabilități. De-a lungul celor 30 de ani,

Fundația Star Of HopeRomania a reușit să ajute peste 10.000 de copii abandonați și copii cu dizabilități aflați în familii cu risc de abandon să aibă o viață mai bună. Fundația a înființat 13 Centre de Zi pentru aproximativ 500 de beneficiari lunar - copii cu dizabilități și copii săraci - în Botoșani (2), Dorohoi, Iași, Bârlad, Vaslui, Huși, Valea Seacă (jud. Bacău), Dimăcheni, Pantelimon (Ilfov), Babadag (Tulcea), Suceava, Chișinău (Rep. Moldova).”

Persoanele cu dizabilități - acces gratuit (insoțitorii acestora trebuie, însă, să achiziționeze bilet)

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.