Concert Mircea Vintilă și Brambura

Hard Rock Cafe, București
Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
vineri, 18 noiembrie '16, ora 22:30
Pe 18 noiembrie, de la orele 22:30, Mircea Vintilă revine pe scena Hard Rock Cafe pentru al patrulea an consecutiv, într-un concert devenit un simbol al toamnei bucureștene! Mai multe detalii

Iubitorii muzicii şi vorbelor cu tâlc nu au voie să rateze întâlnirea cu unul dintre cei mai apreciaţi muzicieni contemporani: cavalerul rimelor cu tâlc, acompaniat de trupa Brambura, vă invită să petreceţi împreună o seară plină de umor, de vorbe meşteşugite, muzică bună şi refrene care ne vin în minte la tot pasul. „Miruna”, „Popa Nan”, „Hanul lui Manuc”, „Adio, deci pe curând”, „Peste răbdări”, „Musette” sunt numai câteva dintre motivele care vă vor face să zâmbiţi, să cântaţi, să fiţi melancolici şi să visaţi la timpurile când toate erau la locul lor.

Pentru acest eveniment sunt disponibile următoarele categorii de bilete:
Categoria 2 - 40 lei loc la mese în sală 
Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro  si in reteaua iabilet.

Organizator: Kompas Events www.kompasevents.ro /// www.facebook.com/kompasevents

Videoclipuri:
Mircea Vintilă – Musette https://www.youtube.com/watch?v=j1KvrfEQ4Xs
Mircea Vintilă – Noros cecer https://www.youtube.com/watch?v=R3fgzvdKtkk

 


Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinele IQBox, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex) si Uman si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara), Cafe Deko, Club Vintage si Club Quantic. dar si la Hard Rock Cafe. Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Cine vine?