Weekend comedy

Teatrul Nottara, București
B-dul Magheru 20
joi, 12 decembrie '19, ora 19:00
”Weekend Comedy” de Janne și Sam Bobrick - premieră în Romania Mai multe detalii

JILL: Tony, ia şi lumânările! Am adus lumânări. Îmi place să mănânc la lumina lumânărilor, vouă nu?
PEGGY: N-am mai făcut asta de ani buni.
JILL: De ce nu? E aşa romantic!
FRANK: O fi, dar mie-mi place să văd ce mănânc. 

Două cupluri închiriază din greșeală aceeași cabană pentru weekend. Unul din cupluri este format din Frank și Peggy, un domn morocănos și soția lui, amândoi trecuți de prima tinerețe, celălalt cuplu, format din Toni și Jill, doi tineri nonconformiști. Cei patru hotărăsc să împartă cabana pe durata weekendului și de-aici începe un adevărat război între generații, plin de situații comice, unde în final toți învață câte ceva despre comunicare, toleranță, despre greutățile, dar și beneficiile vieții de familie. Cu această piesă, Sam Bobrick - autorul a zeci de piesă de succes printre care „Cafeneaua” sau „Crima de la Howard Johnson” - demonstrează din nou de ce este considerat unul din părinții comediei moderne americane.

Distribuția: Florin Busuioc, Adelaida Zamfira, Ioana Mărcoiu și Cristian Popa; Regia: Dragoș Câmpan; Scenografia: Iulia Gherghescu

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.