We Singing Colors

Quantic, București
Intrarea Grozavesti
joi, 19 septembrie '19, ora 19:00
We Singing Colors este o formație alternativă pop-rock din București, înființată în 2011. Îi puteți recunoaște după refrenul de la „Good days, bad days”, după fluieratul care se aude înca de când au lansat primul album în 2014, intitulat „Made of wool, made of Heavy Metal”. Mai multe detalii

Au urmat multe concerte în cluburi și festivaluri din țară, înregistrări și o serie de concerte în Marea Britanie, un scurt tur în Japonia și India, apariții live la radio și pe scenă în Spania, Bulgaria și Moldova.

Sau un concert în tren, pe cea mai veche cale ferata din România, un live într-o padure și un duplex București / Melbourne direct din dormitor în fața a câtorva mii de oameni.

Cei 8 ani de activitate ai trupei au fost presărați cu mici schimbări, atât de componență, dar și de instrumente, timp în care au lansat mai multe single-uri, însoțite de clipuri. De la „creepy”-ul „Cântec de seară” regizat de Hypno până la plutitorul „Get up slowly”, sau de la socialul „Destiny”, până la zgomotosul „Out of the city”.

Două lucruri au ramas totuși neschimbate, drive-ul pentru a scoate ce-i mai bun din ei și din fani și nucleul reprezentat de Roxana și Andrei, care își pun amprenta pe fiecare compoziție.

Cel de-al doilea album al lor , „Lone Learner”, a fost lansat anul trecut , la radio auzindu - se deja piesele „Out of the city”, „Before the storm”, sau „Hunger".

Iar cel mai recent single – Nomad, tocmai ce a fost lansat pe toate platformele digitale

https://open.spotify.com/track/2MJCUPqf7Y9uUWAp67CbfX?si=Vye-sPGDSLGhKlyJL2XWXw&utm_source=Facebook_SimpleMusicStories&utm_medium=sms

Social Links:

Facebook - https://www.facebook.com/wesingingcolors
YouTube - https://www.youtube.com/user/wesingingcolors/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/2pVXXz3SoEKvqYc2iyBEon?si=4fwTUa6MR9ax2OWsfD8E8A
Itunes: https://itunes.apple.com/us/artist/we-singing-colors/id793269354

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.