The Royal Ballet - Spărgătorul de nuci

Happy Cinema, Sala 1, București
Soseaua Progresului 151-171 (Liberty Center), Bucuresti
duminică, 10 decembrie '17, ora 16:00
Difuzarea spectacolului Spargătorul de nuci are loc însă și sâmbătă, 16 decembrie, ora 16:00. Bilete aici: AICI Mai multe detalii

Este Ajunul Craciunului și magicianul Drosselmeyer o fură pe tânăra Clara departe într-o aventură plină de fantezie, în care timpul este oprit, camera de zi a familiei devine un câmp de lupta mare, și o călătorie magică îi duce prin Țara Zăpezilor la Regatul Dulciurilor. Compoziția muzicală strălucitoare a lui Ceaiaikovski, decorul superb al scenei festive și dansul captivant al celor de la Royal Ballet, inclusiv un pas rafinat în doi între Sugar Plum Fairy și prințul ei – fac ca acest „Spărgător de nuci” să fie o experiență unică de Crăciun.
Coregrafie: Peter Wright după Lev Ivanov
Muzică: Pyotr Il’yich Tchaikovsky
Scenariu original: Marius Petipa

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.