The Royal Ballet: AVENTURILE LUI ALICE IN TARA MINUNILOR

Happy Cinema, București
Soseaua Progresului 151-171 (Liberty Center), Bucuresti
duminică, 29 octombrie '17, ora 16:00
Happy Cinema București prezintă stagiunea The Royal Opera House 2017/18. Peste 1500 de cinematografe din peste 40 de țări vor încânta audiențele în sala de cinema cu stagiunea Royal Opera House. Printre acestea, Happy Cinema București, va transmite prin satelit o selecție cu cele mai iubite spectacole din repertoriul clasic “The Royal Opera” și “The Royal Ballet”, cu numeroase staruri de operă și balet. Mai multe detalii

„Aventurile lui Alice in Tara Minunilor” a aparut pe scena in 2011, in regia lui Christopher Wheeldon, intr-o explozie de culoare, magie scenica si coregrafie sofisticata. Scenografia lui Joby Talbot combina lumi musicale contemporane cu melodii zdrobitoare de balet ale secolului al 19-lea.

Imaginatia salbatica a lui Bob Crowley a facut ca decorul desenat de el sa fie superb, de la papusi pana la proiectii, pentru a face ca Tara Minunilor sa fie cat mai reala posibil. Alice intalneste o serie de personaje extraordinare si usor de recunoscut.

Piesa de balet a lui Christopher Wheeldon, inspirata de mult iubita carte a lui Lewis Carroll va indeamna sa o urmati pe Alice jos, in gaura de iepure.

La o petrecere in gradina intr-o dupa-amiaza insorita, Alice este surprinsa sa il vada pe prietenul parintilor ei, Lewis Carroll transformandu-se intr-un iepure alb. Cand ea il urmeaza jos in gaura de iepure lucrurile devin din ce in ce mai interesante … cand Alice se aventureaza prin tara Minunilor, ea se intalneste cu nenumarate creature ciudate.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.