The Mono Jacks concertează Unplugged la București

Fratelli Studios, București
Strada Glodeni, București
vineri, 24 martie '17, ora 21:00
Turneul cu patru capi de afiș Overground Elements debutează pe 17 februarie. Alături de byron, Travka și Robin and the Backstabbers, cei de la The Mono Jacks vor concerta prin rotație în țară, ajungând în București, Iași, Cluj și Timișoara. În turneu, The Mono Jacks vor reduce la minim „gălăgia” de pe scenă, propunând o interpretare unplugged, esențializată și „raw”, într-o ambianță caldă propice pentru descoperirea poveștilor din spatele muzicii. Mai multe detalii

Programul turneului Overground Elements / The Mono Jacks unplugged este după cum urmează:
- 17 februarie, Cluj, /Form Space (al. Stadionului nr. 2)
- 10 martie, Iași, Fratelli Lounge & Club (str. Palas nr. 5D)
- 24 martie, București, Fratelli Lounge & Club (str. Glodeni nr. 1-3)
- 7 aprilie, Timișoara, Fratelli Lounge & Club (bd. Corneliu Coposu nr. 1)


The Mono Jacks sunt o colecție de gânduri și emoții puse pe note. Vei simți asta cu ușurință dacă ajungi la un concert de-al lor și probabil că vei remarca și că în spatele unei melancolii aproape permanente e o energie care te frământă invariabil. Trupa fondată de Doru Trăscău în 2008 a lansat până acum un album și două EP-uri, primite cu entuziasm de public, și a adunat o bogată experiență de live atât în cluburi cât și la mari festivaluri: Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTMania. Cel mai nou single, „Un sfert de secundă”, se va regăsi pe viitorul album de studio la care trupa lucrează în prezent.


The Mono Jacks – Drumul (official video)
https://youtu.be/hq-MHfZtiQw


Haideți așadar la concertele The Mono Jacks unplugged din turneul Overground Elements! Biletele sunt în vânzare în rețelele www.iabilet.ro și www.biletmaster.ro (pentru orașul Cluj).
http://fb.com/themonojacks

http://instagram.com/themonojacks

http://elements.overground.ro

INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.