The Fool: Șantier de Creație

The Fool, București
Calea Victoriei, nr. 118
joi, 13 iunie '19, ora 21:00
Șantier de Creație cu Alex Șerban(MC), Micutzu, Geo, Bucălae, Mane, Cortea, Drăcea și Mirică Mai multe detalii
La Şantierul de Creaţie comedianţii vin echipaţi cu toate skill-urile din dotare. Sunt supuşi la munci grele şi au un singur scop: să pună de un show măreţ, diferit de toate pe care le-ai mai văzut.

Setlist înseamnă că vom crea nişte premise de material. Ele vor fi distribuite comedianţilor. Pe baza premiselor primite, fiecare comediant va trebui să improvizeze, ca şi când şi-ar fi pregătit bucata cu luni de zile înainte.

Asta e doar schiţa a ce o să se întâmple joi. O să îţi explice Alex Şerban mai pe lung cum decurge treaba, când începe show-ul. De reţinut aşa: stand-up, improvizaţie, comedianţi, talent, râs, comedie, The Fool. 
 
Pentru acest spectacol bilete se găsesc și în orașul tău! Tu alegi de unde cumperi. Ia biletul și vino la spectacol! 
 
Accesul se face cu o oră înainte de spectacol și este permis până la ora de începere.
 
Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare
 
Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). 
 
În atenția celor care achiziționează bilete la separeu! Biletul este valabil pentru un grup de maxim X persoane.” (X = nr. maxim de persoane din fiecare separeu: 14, 10, 8, respectiv 10).
 
Pentru alte întrebări sau probleme referitoare la biletele achiziționate, contactează-ne pe pagina de facebook Headline Management, pe adresa de mail contact@iabilet.ro.
 
Te informăm că la evenimentele noastre accesul persoanelor sub 16 ani nu este permis. 
 
Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.  
 

Îți mulțumim că ai ales să te distrezi cu noi!