Teatrul Coquette: "Frumoasa din Padurea Adormita''

Teatrul Coquette, București
Calea Calarasi 94
sâmbătă, 26 octombrie '19, ora 11:00
Celebra povestea Fratilor Grimm sta la baza unui spectacol plin de umor si magie. Cum se implinesc visele si sperantele si cum dintr-o invidie fara masura se naste un intreg plan de razbunare si de distrugere a fericirii. Mai multe detalii

Dupa ce regele si regina au sperat, au asteptat si si-au dorit vreme indelungata un copil, cand acesta vine pe lume, este blestemat si vrajit inca in primele zile de viata sa piara la implinirea varstei de 16 ani. Cum se rupe aceasta vrajasi cum se duce lupta cu malefica fiinta, ursitoarea cea rea?

Insa atunci cand totul pare pierduta pare si speranta. Ultima ursitoare reuseste sa ii redea viata frumoasei printese, dar cu anumite sacrificii, deoarece vraja initiala e prea puternica. Dupa 100 de ani de adormire apare printul Zoran care reuseste sa desfaca vraja. Dar cum?

Teatrul Coquette vainvita in poveste.

Distribuție:  Claudia Dionise, Alexandra Gabriela Nita si Cristi Dionise

Rezervări la: 0754 990 017 saurezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.