FLEX - iaBilet.ro

BestMusic Live / METALHEAD, alături de iaBilet.ro, lansează un proiect pilot: FLEX

FLEX e o asigurare suplimentară pentru fanii care vor să prindă bilete la prețuri bune (earlybird / presale), dar care vor și siguranța că în cazul în care nu mai pot participa la evenimente, își primesc rapid înapoi banii plătiți pe bilet/e.

Dacă achiziționezi serviciul FLEX (adică 5% extra plătiți pe bilet), poți renunța la bilet/e cu maxim 72 de ore înainte de ziua în care are loc evenimentul (cu respectarea termenilor si conditiilor) şi primești înapoi toată sumă plătită pentru biletul la care renunți, în 5 zile lucrătoare, mai puțin contravaloarea serviciului FLEX și a comisioanelor suplimentare achitate, precum prețul serviciilor de intermediere / de procesare ori administrare a comenzii / de emitere bilet etc.

Dacă vei face cererea de refund prin iabilet.ro/retur fără a respectă termenul de 72 de ore, atunci cererea ta va fi procesată în conformitate cu termenii și condițiile standard.

Dacă evenimentul este reprogramat, atunci FLEX rămâne valabil automat pentru nouă dată a acestuia. Dacă evenimentul este anulat de către organizator, atunci se aplică termenii şi condițiile standard ale iabilet.ro şi ale organizatorului. FLEX este o protecție suplimentară pentru situația în care evenimentul are loc, dar tu nu mai poți participa şi îți dorești banii înapoi respectand termenii si conditiile FLEX. Sumele de bani achitate cu titlu de preţ pentru serviciul FLEX nu se returnează ca urmare a renunțării la biletele pentru care a fost achiziționat.

Opțiunea FLEX este deja activă pe toate evenimentele BestMusic / METALHEAD: