Supportyourlocalbands Music Contest | Ed.1

Mojo Club, București
Strada Gabroveni 14
joi, 10 octombrie '19, ora 20:00
#Supportyourlocalbands este o miscare culturala nationala ce a fost lansata in octombrie 2018 printr-un festival de 5 zile in cele mai cunoscute locatii de concert din Bucuresti si are ca scop sustinerea activa a trupelor locale de underground din Romania. Mai multe detalii
Mojo este primul club #avanpost ce sustine in mod activ initiativa si lanseaza un concurs special pentru industrie.
Avand ca scop principal culturalizarea publicului, initiativa aduce in atentie prin promovare si concept, trupele locale cu cel mai mare potential de penetrare in viata culturala urbana locala si nationala.
Desfasurat in 12 editii, #Supportyourlocalbands MC are loc #Joia odata la 2 saptamani si prezinta 3 trupe la inceput de drum intr-un battle inedit pentru a castiga atentia agentiilor, endorserilor si promoterilor parteneri.

Trupele care se vor duela in prima editie sunt:
Sunet Fin | Just Another Lie | Guilty

 #Onlinetickets: 30 lei
 #Doortickets: 45 lei

 Gabroveni 14 - Centrul Vechi

__________________

Reguli
1. Concursul are ca format 10 editii de selectie, 1 semifinala si o finala.
2. Trupele selectate sa participe in oricare din cele 10 editii vor fi organizate cate 3 pe seara si vor face cunostinta cu publicul propriu fiecarei trupe.
3. Pentru ca o trupa sa castige, participantii vor trebui sa achizitioneze de pe platformele de ticketing biletul de intrare cu numele trupei favorite. Astfel va sublinia #supportul este pentru trupa pe care o sustine
4. Daca biletul va fi achizitionat de la intrare, la primirea bratarii de identificare, participantul va raspunde la intrebarea "Ce trupa sustii in aceasta seara?". Raspunsul va fi indexat intr-un raport care va arata castigatorul.
5. Pentru ca trupa sa fie trimisa in #semifinala, ea va trebui votata online pe pagina Supportyourlocalbands intr-un poll care va fi postat cu 2 saptamani inainte de concert.

Pentru intrebari va suntem alaturi pe:
 sylbbucharest@gmail.com
 Facebook: Supportyourlocalbands
__________________

#Informatii utile ☑
*Rezervarea telefonica sau prin email nu va garanteaza locul la club.
*Ne rezervam dreptul de a va contacta ulterior in vederea confirmarii.
Fiindca mesele sunt de minim 6 persoane - in cazul in care sunteti 1-2-3 persoane exista posibilitatea de a mai sta la masa cu alte persoane si veti avea nota comuna.
Locurile in zona de canapele sunt limitate. La epuizarea acestora se vor da locuri la tejghele sau in picioare.
Rezervarile ulterioare epuizarii locurilor sunt doar pentru bilete.