Spectacolul de Magie "Fantasmio"

Palatul National al Copiilor, Bucuresti
Bd Tineretului 8-10
sâmbătă, 11 martie, ora 11:00
Suntem extrem de bucuroși să anunțăm că organizăm cea de-a IV-a ediție a Spectacolului de Magie "Fantasmio"! Intr-o lume dominata de smartphone-uri si tablete, magia reprezinta ingredientul cheie al copilariei, cel care ii lasa pe copii sa viseze si care le starneste curiozitatea! Mai multe detalii

Aici puteti vedea parerile sincere ale celor mici, pentru a vă convinge că Fantasmio este cel mai Super Spectacol de Magie : https://www.youtube.com/watch?v=Gpf8FRqWGc0&t=3s


Aici puteti vedea imagini de la spectacolul anterior : https://www.youtube.com/watch?v=f7ll39OrvWE

 

Fost concurent la "Romanii au Talent", magicianul Bogdan Muntean este pregatit pentru un numar presarat cu praf magic, concentrat pe comedie, iluzionism și trucuri uimitoare ce vor capta atentia celor mici. 

Alege spectacolul de magie "Fantasmio" pentru a petrece cateva clipe de neuitat intr-o atmosfera plina de rasete, mister si fenomene miraculoase.

Cei mici vor fi întâmpinați de bufonii si animatorii veseli BluParty inca de laintrare.
Mai mult decât atât, cei mici vor primi un cadou surpriză din partea organizatorilor BluParty.

Spectacolul nostru de magie dureaza o ora si este interactiv atat pentru copii cat si pentru parinti! 


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Cine vine?