Spectacol de magie alaturi de Magicianul Antonio

Teatrul Muzical "Nae Leonard", Galati
Str. Vasile Alecsandri
duminică, 22 aprilie '18, ora 11:00
Cel mai mare magician din Romania te invita Duminica 22 aprilie in Teatrul Muzical Nae Leonard la un spectacol care se va ridica la inaltime. Colaborator in diverse clipuri cu Smiley, Loredana Groza si multi alti mari artisti magicianul Antonio promite un show de zile mari! Vino si lasa-te impresionat!!!! Mai multe detalii

"Antonio este genul de artist care te capteaza prin simpla prezenta, iar faptul ca este si un magician formidabil nu te face decat sa vrei sa-l vezi de fiecare data."

-Loredana Groza

"-Extraordinar"

-Smiley

Esti invitat la un spectacol de neuitat in care Magicianul Antonio imbina principiul de stand up comedy cu magia concepand astfel spectacolul Stand Up Magic show .

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.