Somali Yacht Club / Straytones live in Quantic

Quantic, București
Intrarea Grozavesti
duminică, 30 septembrie '18
Final Step Productions in colaborare cu Cavalleria Events prezinta: Somali Yacht Club / Straytones live in Quantic! Mai multe detalii
Somali Yacht Club este un trio de stoner rock, cu elemente de psychedelic, shoegaze si post-metal, pe care l-am intalnit si in cadrul Soundart Festival anul acesta. Acestia vor avea un set extins, de 90 minute.
Foarte recent Somali Yacht Club au lansat si ultimul album, ocazie cu care au pornit turneul "To The Sea".
 
Somali Yacht Club:
 
Straytones:
 
 
BILETE:

25 RON - presale
30 RON - in ziua concertului si la intrare

Duminica, 30 septembrie 2018
Quantic Club
Bucuresti, Intrarea Grozavesti

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Bilete la concerte, spectacole, teatru si standup
Lider in ticketing electronic in Romania. Peste 1 milion de bilete vandute pe an la concerte, evenimente, teatru si standup
iabilet.ro

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.