SMILEY & The Band - 1 iunie - Arenele Romane

Arenele Romane, București
Str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
miercuri, 1 iunie '16, ora 19:30
BILETE GASITI SI LA INTRARE Mai multe detalii

Când spui Smiley, te gândești la cel mai tare artist pop al momentului în România. Pe 1 iunie, te așteptăm la Arenele Romane din București, la un show exploziv, 100% live - Smiley & The Band, în cadrul unui eveniment HaHaHa Production și BestMusic Live Concerts! Artistul se pregătește să aducă ritm, culoare și originalitate pe scena de la Arenele Romane, într-un concert cu un scenariu de poveste. Buna dispoziție și muzica live vor fi pe primul loc!

Feli va deschide concertul lui Smiley de pe 1 iunie. Artista HaHaHa Production te asteapta sa iti deseneze seara in "Creioane colorate”, intr-un show care te va face sa dansezi negresit!

Din setlist-ul concertului nu vor lipsi "Cine te crezi?”, piesa de debut, care i-a adus in 2015 prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards si "Creioane colorate”, piesa care a ajuns nr. 1 in topurile muzicale si bineinteles cel mai recent single, "Va urma" !

Inzestrata cu un timbru special, cu o voce puternica, plina de energie si indragostita iremediabil de muzica, Feli este un artist apreciat pentru talentul sau autentic, fiind remarcata chiar si de Charles Aznavour dupa ce a inregistrat un cover in limba spaniola a celebrei piese "La Boheme”.

Biletele pentru showul SMILEY de la Arenele Romane se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self - service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe si la Beraria H)

Biletele earlybird pana pe 2 aprilie au urmatoarele preturi:
- Categoria A - 200 de lei CU LOC in tribuna (doar 700 de bilete - Sectoarele K si E)
- Categoria B - 99 de lei FARA LOC in fata scenei (doar 600 de bilete)
- Categoria C - 55 de lei cu loc pe scaun sau fara loc, in spatele Categoriei B, in Arena

Dupa 2 aprilie, biletele costa 250 de lei Categoria A, 109 de lei Categoria B si 60 de lei Categoria C, pana pe 2 mai. Dupa 2 mai, preturile devin 250 de lei, 125, respectiv 80 de lei. In ziua concertului, la intrare, biletele vor avea urmatoarele preturi:

 - Categoria A - 300 de lei

 - Categoria C - 80 de lei

Cumparati-va bilete din timp, anul trecut showul a fost SOLD OUT !

Harta Bilete: http://www.bestmusic.ro/harta-bilete.jpg

Locurile pe scaune se ocupa in ordinea sosirii la locatie, acestea neavand numere alocate. Copiii nu au gratuitate. Toti spectatorii intra la concert doar cu bilet.

Accesul se face incepand cu ora 19:30, ora scrisa pe bilet. O serie de artisti invitati vor fi anuntati in curand. Concertul are loc in aer liber !

Portile de acces se deschid la ora 19:30 dar puteti veni cand doriti. Concertul incepe la 20:30. Consultati programul final al evenimentului pe Facebook sau pe bestmusic.ro cu 3 zile inainte de concert. Capacitatea Arenelor Romane este de 5000 de persoane.

Arenele Romane - Parcul Carol, strada Cutitul de Argint nr 3, Bucuresti

Un eveniment HaHaHa Production si BestMusic Live Concerts