Concert Shining

Club Fabrica, București
Str. 11 Iunie, nr. 50
sâmbătă, 25 martie '17, ora 20:00
Trupa suedeza de black metal, Shining, alaturi de al sau carismatic si original solist, Niklas Kvarforth, va canta la Bucuresti pe 25 martie in club Fabrica in cadrul unui show marca METALHEAD! Spiritele intunecate ale noptii vor fi invocate de Downfall, una dintre putinele trupe de black metal ale undergoundului bucurestean. Mai multe detalii

Downfall deschid concertul Shining de la Bucuresti!

Downfall este o formatie infiintata in 2014, sub denumirea de Prodigal Son. Desi intentia intiala a fost ca trupa sa abordeze genul thrash metal, in 2015, odata cu primele concerte, se contureaza actuala directie muzicala: black metal. Treptat se renunta la preluari si apar compozitii proprii conturate intr-un album de debut complex, pe care publicul il asteapta cu mult interes.

www.facebook.com/Downfall.ro/

www.youtube.com/watch?v=yMUex3klx0c

Shining este o trupa de black metal din Suedia metal infiintata de Niklas Kvarforth in 1996. De-a lungul timpului grupul a trecut printr-o serie de schimbari ale stilului muzical, de la black metal cu influente doom, la progressive extreme metal, ceea ce le-a adus si mai multa notorietate in randul fanilor de metal. Grupul este cunoscut pentru prestatiile live unice si controversate, in spatele carora se afla nimeni altul decat solistul Niklas Kvarforth. Pana in prezent Shining are 9 albume la activ, cel mai recent fiind "Everyone, Everything, Everywhere, Ends", lansat in aprile anul trecut, pe care il vor prezenta publicului din Romania.

Alte nume pe afis vor fi anuntate in curand.

Pentru acest concert se pun in vanzare numar limitat de 400 de bilete exclusiv prin www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele au pretul de 60 de lei.

Un eveniment marca METALHEAD powered by Green Sound Team