Serile 40pluswoman

Impact Hub, Bucuresti
Splaiul Unirii nr. 165, Timpuri Noi Square, cladirea 2, etaj 1
miercuri, 7 martie, ora 19:00
Se spune ca "La sfarsit, doar trei lucruri conteaza: cat de mult ai iubit, cat de frumos ai trait si cat de gratios te-ai despartit de lucrurile ce nu-ti erau destinate." (Buddha) Mai multe detalii

In cei 4 ani ce au trecut de la lansarea 40pluswoman.ro, in jurul blogului s-a cristalizat o frumoasa comunitate, definita prin atitudine pozitiva, comunicare constructiva si un mod elegant de a privi viata. De fapt, acestea sunt trasaturile ce ne unesc, desi fiecare suntem diferite si unice in cel mai frumos mod. Asadar, a sosit momentul sa ne cunoastem si offline, sa impartasim idei, ganduri, emotii, experiente de viata. Sa ciocnim un pahar de vin si sa ne bucuram de viata si de prieteni noi.

Pe 7 martie, incepand cu ora 19.00, ne dam intalnire la Impact Hub Bucuresti, Splaiul Unirii nr. 165, cladirea 2, etaj 1. http://40pluswoman.ro 

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.