Serile 40pluswoman

Impact Hub, București
Splaiul Unirii nr. 165, Timpuri Noi Square, cladirea 2, etaj 1
miercuri, 7 martie '18, ora 19:00
40pluswoman.ro, primul blog romanesc dedicat exclusiv femeii mature, organizeaza miercuri, 7 martie 2018, ora 19.00, la Impact Hub Bucuresti, evenimentul “Serile 40pluswoman – Eleganta de a fi”, prima intalnire offline cu cititoarele blogului. Mai multe detalii

In ajun de Ziua Femeii, va asteptam sa cunostem povesti de viata alaturi de Marie-Rose Mociornita, Mihaela Tatu si Dan Vasile, sa impartasim idei, ganduri, emotii. Sa ciocnim un pahar de vin si sa ne bucuram de viata si de prieteni noi.

In cei 4 ani ce au trecut de la lansare, in jurul blogului s-a cristalizat o frumoasa comunitate, definita prin atitudine pozitiva, comunicare constructiva si un mod elegant de a privi viata. De fapt, acestea sunt trasaturile ce ne unesc, desi fiecare suntem diferite si unice in cel mai frumos mod.

 Cu o poveste de viata parca desprinsa dintr-un film, Marie-Rose Mociornita ne va vorbi cu eleganta-i binecunoscuta despre lectiile pe care si le-a asumat, etape de viata si nevoia permanenta de reformulare.

Mihaela Tatu vine pe 7 martie la "Serile 40pluswoman" pentru a aduce inspiratie, forta si povestea unei vieti definita de permanenta reinventare.

Dan Vasile vine cu perspectiva barbatului caruia nu-i e teama sa vorbeasca despre crizele pe care le-a trait si despre cum l-au schimbat acestea. Despre cat de usor ar fi fost sa plece si decizia de a reconstrui. Despre a fi prezent in propria ta viata, in casnicia pe care o ai si despre a-l “vedea” pe celalalt.

Va asteptam cu drag la acest eveniment fie ca sunteti din categoria de varsta careia blogul se adreseaza, fie din orice alta categorie de varsta si, desigur, sunt bineveniti si domnii.

 

Adresa evenimentului: Impact Hub Bucuresti, Splaiul Unirii nr. 165, Timpuri Noi Square, cladirea 2, et.1.

 

https://www.facebook.com/events/709956942545453/

https://www.facebook.com/fortypluswoman/

http://40pluswoman.ro/

 

 

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.