Să apară Moșul!

Filarmonica Banatul, Timisoara
Bd. Constantin Diaconovici Loga, 2
duminică, 8 decembrie '19, ora 17:30
Show magic la Timișoara, în luna Crăciunului - „Să apară Moșul!”, cu magicianul Lorenzo Cristian   Luna decembrie este dedicată Crăciunului. Așa că imediat după „Moș Nicolae” trebuie „Să apară Moșul!”. Un spectacol magic, dedicat copiilor, care va avea loc la Filarmonica Banatul din Timișoara, vă va introduce în atmosfera Crăciunului. Magicianul Lorenzo Cristian va urca pe scenă, împreună cu personaje de basm, și va rosti formula magică... Să apară Moșul! Mai multe detalii

 

Spectacolul va avea loc duminică, 8 decembrie, de la ora 17.30, la Filarmonica Banatul.

Moș Crăciun este magic, el poate apărea oriunde… Însă are nevoie de o formulă magică pe care o cunoaște doar magicianul Lorenzo-Cristian. Magicianul poate folosi formula… dar, doar de câteva ori, pentru că aceasta este limitată.

De aceea s-a gândit ca atunci când folosește formula, să invite cât mai mulți iubitori ai moșului asftfel încât, cei mici și cei mari să se bucure de Magia Crăciunului.

Spectatorii vor participa la cel mai frumos si tematic spectacol de Crăciun, în care vor vedea numere inexplicabile de magie, personaje de basm precum Magic câinele uriaș, Elfii, Crăciunița, Super Moșul și bineînțeles adevăratul Moș Crăciun.

Până la urmă, fiecare spectator are rolul lui în spectacol, de la copilul de grădiniță, până la adultul plin de griji, sau bunicul iubitor de nepoți, pentru că dacă nu se implica toata lumea nu funcționează formula magică.

 

Spectacolul începe la ora 17:30, iar timp de 90 de minute spectatorii vor avea parte de personaje care apar-dispar, trucuri de magie și iluzionism, în permanentă vor sta cu sufletul la gură: "Oare apare?"

 

Prețul unui bilet este de 50 de lei la categoria Standard, iar pentru categoria VIP este 65 de lei.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1,, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman,  Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Organizatori: Tion.ro, Agenda și PubliTim

Partener media Kiss FM