Romania Muscle Fest Pro-Am

Face Club , București
Piața Presei Libere 3-5,
2-3 noiembrie '19
In toamna anului trecut avea loc inaugurarea usor timida a ceea ce avea sa devina cea mai mare competitie din Europa, Romania Muscle Fest Pro-Am . Mai multe detalii

Drept urmare in perioada 01- 03 Noiembrie -2019 , in incinta Face Convention Center din Bucuresti va avea loc Editia a II-a ROMANIA MUSCLE FEST PRO-AM.

01-nov check-in sportivi amatori si profesionisti la Hotel Pullman World Trade Center (Bucuresti)
Seminar cu intrebari si raspunsuri oferite de Invitatul special Ifbb Pro Brandon Curry.

02-nov: In prima zi a competitiei vor urca pe scena sportivii AMATORI veniti gata pregatiti sa isi castige ravnitul card PRO , si totodata sansa de a participa in circuitul PRO LEAGUE si la Mr Olympia.
Castigatorii cardului pro isi pot face debutul la profesionisti chiar duminica 3 nov pe aceeasi scena.
Probabil cel mai asteptat moment al zilei este demonstrația făcută de Brandon Curry , sportivul care anul acesta a castigat titlul Mr Olympia.

03-nov: In aceasta a doua zi a competitiei vor urca pe scena sportivii PROFESIONISTI veniti din intreaga lume sa lupte pentru calificarea la Mr OLYMPIA 2020 - cel mai inalt nivel la care se poate concura in acest domeniu.

Posesorii biletelor au acces in oricare dintre zile la Muscle CON: cele mai performante aparate de fitness si bodybuilding pot fi testate in zona expo la standul Mens Mentis, suplimente pentru toate obiectivele vor fi expuse de cele mai mari branduri din domeniu si multe alte noutati vor putea fi descoperite printre expozantii care ne vor fi alaturi.

Biletele din categoria VIP ofera un loc in sectoarele centrale, cu cea mai buna vizibilitate la scena si un tricou oficial al evenimentului. De asemenea, cei care vor cumpara bilete VIP vor putea castiga un antrenament (in ziua de 4 sau 5 noiembrie 2019) cu Alina Popa, un nume celebru si indragit in lumea body building-ului, cea care este de altfel si in echipa de organizare a evenimentului.

 

Planul salii:

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.