Razi Pana Dispari cu Magicianul Augustin

Sala Dalles, București
B-dul Nicolae Balcescu, Nr. 18
sâmbătă, 8 iulie '17, ora 19:00
Razi pana dispari cu Magicianul Augustin Un spectacol la care te vei relaxa fara sa-ti dai seama. Mai multe detalii

Arta mentalismului combinat cu fentele de pe terenul de fotbal facute de marii fotbalisti a nascut termenul de FENTALISM. Adica vei simti cum mintea iti va fi fentata in moduri surprinzatoare. 

Ai ras... nici macar nu ai sesizat ca ti-am distras atentia! Te-ai uitat cum apare porumbelul? Asta inseamna ca nu ai vazut cand ti-a disparut pantoful din picior....


Augustin ne promite o ora de voie buna si uimire realizate prin momente de magie si mentalism de ultima generatie.


Da, este un spectacol ideal pentru intreaga familie.


Augustin este un entertainer cu 20 de ani de experienta de scena si 10 ani doar in domeniul iluzionismului si al mentalismului. Este premiat la festivalurile internationale din tara si din strainatate.
Spectacolul are loc pe 08 iulie 2017 de la ora 19.00 la sala Dales Bd. Nicolae Bălcescu nr. 18, Sector 1, Bucureşti


Audienta 12+
Bilete:  - 35 Lei
Oferta speciala : Pachet 3 locuri – 77 de lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua de 2000 de puncte www.iabilet.ro/retea (in magazinele Flanco, Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.