"Povestile lui Nica"

Cafe DEKO, București
Str. Selari, nr 16, et. 1
duminică, 19 februarie '17, ora 11:00
Teatru interactiv pentru copii de la 3 la 9 ani Copii, părinți, frați și bunici, haideți împreună cu Nică din Humulești, satul scăldat de Ozana „cea frumos curgătoare”, să retrăim întâmplări pline de haz: să furăm pupăza din tei și să o ascundem în pod, apoi să o vindem la târg și, de gura moșului, să fugim repede acasă! Să mergem la furat de cireșe și să punem la pământ toată cânepa cea verde și fragedă a matușii Mărioara! Să mergem la scăldat în ziua când mama avea atâta treabă, să ne întoarcem apoi goi goluți rușinati pe ulițele satului și, târziu, după ce ne-au lătrat câinii lui Trăsnea, să cerem mamei iertare și ceva de mâncare... Mai multe detalii

Să mergem în Broșteni la casa Irinucăi și, din greseală, să o dărâmăm toată cu un pietroi desprins din deal și fuga-fuga acasă, la bunica, să ne vindece de râie căprească! Si apoi la mama, în brațele ei iertătoare, să râdem la soare ca să se îndrepte vremea! Ce poate fi mai frumoasă decât copilăria mea și a voastră, zică cine ce-o zice!

Momolino Teatru si Povesti pentru copii vă invită să descoperiti lumea fascinantă a „Amintirilor din copilarie” așa cum le scria Ion Creangă, insă spuse pe intelesul tuturor copiilor, într-un spectacol care reinventează poveștile copilăriei trecute în maniera copilăriei de astăzi. 

Regia și adaptarea textului aparțin Antoanetei Zaharia, iar distributia este semnata de Ioana Flora și Antoaneta Zaharia (2 actrite premiate de UNITER si Gala GOPO). Un spectacol creat si produs de Momolino Teatru si Povesti pentru copii

Bilet intrare: 27 lei/copil si 29 adult . Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții ( adulţi si copii) la spectacol trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă, Accesul se face cu aproximativ 30 minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziaţi! Persoanele care ajung dupa ce spectacolul a inceput, pot urca in sala de spectacole și ocupa doar locurile din spatele sălii, pentru a nu deranja spectactorii.

Biletele se pot procura și in ziua spectacolului Cafe Deko limita locurilor ramase libere, pe baza rezervărilor care se fac cu 2 zile înainte de spectacol, la lumealuimomo@gmail.com


CUM NE COMPORTAM CAND MERGEM LA TEATRU

Daca nu ati apucat sa va achizitionati biletul in avans sau sa vă faceti o rezervare, vă rugam verificati disponibilitatea locurilor cu o seara inainte, la telefonul pus la dispozitie in anunt, pentru evita supraglomerarea salii. Ne pare rau, dar nu vom putea suplimenta capacitatea locurilor, in cazul in care veniti direct la sala si spectacolul este sold out.

Vă rugam sa ajungeti la sala cu 20 minute inainte de inceperea spectacolului. De multe ori actorii nu ies in scena, pentru ca accesul spectatorilor in sala intarzie, iar copiii isi pierd rabdarea. Iar daca ajungeti mai devreme de atat, de asemenea copiii isi pierd rabdarea in asteptarea spectacolului.

Odată ce spectacolul a inceput, accesul in sală nu mai este posibil. Valabilitatea biletului se pierde, și vă așteptam cu drag la o reprezentație viitoare.

La intrarea in sală exista cuiere, unde vă invităm să vă lasați hainele groase. Este neplăcut și inconfortabil să le țineți cu voi pe scaun, pe toata durata spectacolului.

Spectacolele noastre sunt adresate in primul rănd copiilor, de aceea primele 4 rănduri din fața scenei le sunt exclusiv rezervate. Le recomandam adultilor să ocupe intotdeauna locurile incepand cu răndul al cincilea, oferindu-le sansa sa se bucure pe de-a intregul de spectacol. Nu vom putea face exceptii, nici in cazul parinților care aleg să-si tina copiii in brate.

Vă rugam sa nu stationati pe culoarele de acces din sală. Ele pot fi folosite de actori in timpul spectacolui, sau pentru evacuarea parintilor si copiilor. De asemenea normele de siguranta ISU ne obliga să respectăm aceste reguli.

Odată ce ați intrat in sală, vă rugăm să vă ocupati locurile și să ramaneti așezați pănă la începerea spectacolului. Locurile se ocupă in ordinea sosirii, de aceea vă rugam să nu tineți locuri rezervate prietenilor despre care știți că ajung mai tărziu.

Înainte de începerea spectacolului, vă rugam să inchideti telefoanele mobile sau să le treceti pe modul silentțos. Apreciem că nu le lăsați copiilor pe durata spectacolului, telefoane sau alte aparate electronice care le pot distrage atenția.

Oferiți-le copiilor doar apă îmbuteliată.Paharele de sticla pot fi periculoase pentru copii, existând riscul accidentării. Rontăielile sau fructele se pot consuma înainte sau după spectacol. Știți, e foarte posibil să li se faca poftă și copiilor de lângă, in plus zgomotul ii deranjează pe ceilați spectatori sau chiar ar putea să ii distragă pe actori in timpul jocului.

Uneori în timpul spectacolului, copiii ar putea să plângă. Cu toții v-am fi recunoscători dacă ați alege sa mergeti afară pentru liniștire si apoi să vă ocupați locul in sală.

Pentru că fiecare spectator este important pentru noi, ne dorim ca fiecare dintre voi să se bucure de spectacol in liniste, să auda bine replicile actorilor, de aceea am aprecia daca ați rămâne pe locurile voastre pana la final, evitând să vorbiti, chiar și in soaptă.

Cand spectacolul s-a terminat, copiii pot urca pe scena pentru a imbratisa personajele si fotografii de familie

 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.