Overground Days: byron, Lucia

Quantic, București
Intrarea Grozavesti
marți, 20 octombrie
Overground Days la București: The Mono Jacks, byron, Jurjak, Lucia, Soul Serenade și Melting Dice concertează pe 19-21 octombrie la Quantic!

19-21 octombrie 2020
Open doors: 18:00
Quantic – terasa – spectacol în aer liber

Overground Music anunță o nouă mini-serie de concerte: OVERGROUND DAYS la București! Evenimentele vor avea loc pe 19-21 octombrie la Quantic, într-un format reconsiderat și adaptat situației și locului, renunțând la tiparele unui concert clasic, pentru un public restrâns și respectând toate normele de distanțare în vigoare.

Biletele vor putea fi achiziționate exclusiv prin intermediul iaBilet.ro în pachete de 2 sau 4 locuri la masă.
Mai multe detalii

„Nouă”, cel mai recent album byron, a fost lansat în noiembrie 2019. Piesele noi, cum ar fi „Anima”, „Consumatori de vise” sau „Azi”, duc sound-ul trupei în zone incitante și ne-explorate până acum, păstrând însă elemente cheie precum clapele melodice, versurile cu substrat și vocea inconfundabilă a lui Dan Byron. „Nouă” este un album despre noi, despre România, dedicat nouă. Un carusel muzical cu 12 piese despre emigranți dar și despre noi, cei rămași acasă. Un album despre inconștientul colectiv, despre tăceri și mersul nostru zilnic pe ață.

byron – Consumatori de vise (lyrics video)
https://youtu.be/ZKUavvKfmGw


Probabil primul star YouTube al României, Lucia a debutat în 2012 cu single-ul „Silence” – acesta aducându-i peste 27 de milioane de vizualizări și legiuni de fani în toată lumea. Lucia a continuat ulterior să exploreze un sound indie-pop modern, construindu-și o nișă sonoră proprie și lansându-și albumul de debut „Silence” în 2015. Mult-așteptatul album următor al Luciei, „Samsara”, lansat în 2018, este o călătorie muzicală cu care oricine se poate identifica, cu linii bogate de pian, viori elegante, beat-uri electro îndrăznețe și versuri profunde, susținute de vocea fragilă dar plină de forță a Luciei.


Lucia – catastrophe (official video)
https://youtu.be/bbNQut96VY8