Out of Doors Fest

White Horse Rock’n Roll, Costinești
Costinesti, Jud Constanta
1-4 august '19
În perioada 1-4 August, Doors Events organizează a VII-a ediție a festivalul OUT OF DOORS FEST, singurul festival de muzică rock și electro din Costinești. Mai multe detalii

Locul de desfășurare al festivalului este White Horse Rock’n Roll Costinești (amplasat vis-a-vis de Teatrul de Vară).

Accesul la festival se face începând cu ora 18:30, urmând ca trupele să urce pe scenă începând cu ora 20:00.

OUT OF DOORS FEST este un festival construit pentru tineri și reprezintă o formă de manifestare a spiritului liber și creator. Scena generoasă a festivalului Out Of Doors a găzduit dea lungul anilor, cele mai renumite trupe atât din țară, cât și din străinătate. În cadrul ediției de anul acesta vor urca pe scenă trupe de alternative rock, electro jazz, funk sau hard rock, precum: Marky Ramone’s Blitzkrieg, Suie Paparude, OCS, Ska-nk, The Rock, Alternosfera, Luna Amara, Bosquito, El Negro, Domination, Zdob si Zdub, R.O.A., Trooper, Spitalul de Urgenta, Masterpiece, Cargo, Phoenix, Coma, Zob, Cardinal și mulți alții.

Pagina oficiala OODF: https://outofdoorsfest.ro 
Facebook: https://www.facebook.com/OutOfDoorsFest/ 
Instagram: https://www.instagram.com/outofdoorsfest/ 

WHITE HORSE COSTINEȘTI, caracterizat drept „ultimul bastion al muzicii bune” din Stațiunea Tineretului a luat ființă în anul 1999, perioadă în care Costineștiul se bucura de prezența constantă a numelor de elită ale peisajului muzical românesc de altadată. Artiști din domeniile rock, folk, blues & jazz abandonau orice altă destinație preferând, fără doar și poate, Costineștiul cu atmosfera lui tinerească, jovială și, mai presus de toate, caracterizată de o liberatate frumoasă, creativă și energizantă.

Pagina oficiala: https://white-horse.ro 
Facebook: https://www.facebook.com/whitehorsecostinesti/ 
Instagram: https://www.instagram.com/white.horse.rocknroll/ 

Prețul unui abonament este de 135 de lei. Biletele fizice se pot achiziționa din Complexul White Horse, Costinesti, pe toata perioada verii, iar biletele în format electronic se găsesc pe www.iabilet.ro.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.