Open Air Blues Festival Brezoi - Vâlcea 2019

Parcul Central Brezoi, Brezoi (Vâlcea)
Str. Lotrului nr. 2
18-21 iulie '19
Open Air Blues Festival Brezoi, unul dintre cele mai cunoscute si iubite festivaluri de blues din tara, isi deschide portile in perioada 18 – 21 iulie 2019 venind in intampinarea publicului cu un lineup de exceptie! Mai multe detalii

Beth  Hart, una dintre cele mai bune voci feminine din lume la ora actuala, nominalizata la Premiile Grammy si castigatoare a nenumarate discuri de platina si premii muzicale pentru albumele si pentru vocea sa, revine in Romania in cadrul turneului „Fire on the Floor”. Artista cu viata de film si voce despre care se spune ca “opreste timpul in loc” si “este obligatoriu de ascultat live macar o data in viata”, considerata un mix vocal intre Janis Joplin, Etta James, Billie Holiday, Otis Redding si Any Winehouse vine in premiera la Open Air blues festival pe 18 iulie 2019, in prima zi a unui sir de artisti de blues atat celebri, cat si mai putini cunoscuti, dar care au tot ce le trebuie pentru a scrie istorie. Beth Hart concerteaza alaturi de trupa ei, care inseamna Jon Nichols (chitara), Bob Marinelli (bass) & Bill Ransom (tobe).

Pe scena festivalului vor urca multi alti muzicieni inegalabili precum Eb Davies & The Superband (pentru prima data in Romania), „The White Blues King” Oscar Benton, Ana Popovic, Diana Rein, Jonathon Boogie Long si multi alti artisti de renume ce urmeaza a fi anuntati pe pagina festivalului.

Biletele si abonamentele s-au pus deja in vanzare la preturi speciale, astfel:

Un numar limitat de abonamente de 4 zile este disponibil la pretul special de 150 lei. Dupa epuizarea acestora, pana pe 1 iulie pretul abonamentelor va fi 200 lei, urmand ca incepand cu 1 iulie pretul sa creasca la 250 lei.

Sunt disponibile si bilete de o zi in pre-sale la pretul de 60 de lei. Dupa epuizarea acestora si pe intreaga durata a festivalului pretul unui bilet va fi de 75 lei.

Zona de camping rulote se afla lângă zona 1 camping corturi, cei care optează pentru aceasta varianta având acces la toaletele și dușurile zonei. Organizatorii pun la dispoziție spațiu pentru aproximativ 70 de rulote și 20 posturi de alimentare la energia electrica, pentru care este indicat sa aveți un prelungitor lung la dvs. Copiii sub 12 ani beneficiaza de acces gratuit daca sunt insotiti de un adult cu bilet valabil.  

Ora acces: joi 18 iulie de la orele 15:00 / vineri, sambata duminica de la 10:00.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.