OMUL CU ȘOBOLANI ● 20 de ani

Fratelli Studios, București
Strada Glodeni, București
sâmbătă, 22 aprilie '17, ora 16:00
Ceea ce faci pe la 20 de ani cântărește foarte greu în restul vieții tale. Cariere, relații, totul se schimbă în jurul tău și tu trebuie să te adaptezi destul de repede. Mai multe detalii
Dar ce faci când ești OCS, ai o carieră de 20 de ani, relațiile-s existente și ochii sunt pe tine?
 
Îi sărbatorești așa cum se cere: cu cele mai iubite piese, alături de cele 3 generații de fani care le-au luat muzica în suflete, cu cei mai dragi oameni, emoții cât cuprinde și multe surprize.
 
Special Guests: Cred Că Sunt Extraterestru // RoadkillSoda // The Kryptonite Sparks // Pinholes // Breathelast // Theory of Mind // NoruNegru // Unflicted // Not So Common Dj // Mc Bean
 
Primele 750 de bilete vor avea prețul de 50 de lei iar următoarele 750 de bilete se vor putea achiziționa la prețul de 60 de lei.

Copiii cu vârsta de până în 10 ani au acces gratuit, doar dacă aceștia sunt însoțiți de unul dintre părinți, posesor de bilet.
 
O producție Dark Side Entertainment
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.