Nu Stau Acasă #1 (disability friendly event) / Expirat / 29.09

Expirat Halele Carol, București
Strada Doctor Constantin Istrati 1, București 040542
duminică, 29 septembrie '19, ora 15:00
Help Me Be A Rockstar și Supereroi printre noi revin la Expirat și lansează "Nu Stau Acasă", o serie de concerte incluzive, accesibilizate și adaptate persoanelor cu dizabilități. Mai multe detalii

Nu Stau Acasă #1 va avea loc pe 29 Septembrie și se va desfășura pe timpul zilei, accesul publicului făcându-se începând cu orele 15:00, astfel și ce mici putându-se bucura de el.

Nu se vor folosi efecte luminoase (blindere, stroboscoape sau reflectoare puternice), volumul muzicii va fi la un nivel prietenos, iar Lavinia Chițu va interpreta melodiile în limbajul semnelor românești. 

Line-up Nu Stau Acasă #1:

El Negro

Aida și Noi

D-L Goe

Lasagna & Rochenrol

 Program:

16:00 - 16:20 Lasagna & Rochenrol

- pauza / changeover

16:40 - 17:00 DL Goe

- pauza / changeover

17:20 - 17:40 Aida și Noi

- pauza / changeover 

18:00 - 18:30 El Negro

18:30 - 18:45 Ionuț Oniceag

- pauza / changeover

19:00 - 19:20 Aida și Noi

- pauza / changeover 

19:40 Dl Goe

Pe lângă partea muzicală, am pregătit următoarele pentru ca evenimentul să fie unul “disability friendly”:

*căști antifonice + dopuri de urechi

*jucării senzoriale

*bar accesibilizat pentru persoanele ce folosesc scaun rulant (platformă ce permite vizibilitatea în condiții normale și accesul la bar)

*toalete adaptate (1 toaletă pentru persoane cu dizabilități - pe terasă și 3 toalete pentru copii, cu reductor: 1 pentru fete + 1 pentru băieți în club și 1 mixtă pe terasă)

*spațiu pentru schimbarea scutecelor 

*parcare pentru cărucioare 

*parcare pentru biciclete

*colțul de liniște - un loc pe terasa acoperită, unde participanții se pot retrage pentru a beneficia de liniște și pentru a se calma, dacă este nevoie. aici găsiți perne, voluntari care vă pot oferi asistență medicală sau psihologică. 

*terapie asistată de animale. vor fi prezenți la eveniment 4 terapeuți cu 4 cățeluși 

*agenți de securitate prietenoși și cu pregătire medicală 

*barmani simpatici 

*echipa de voluntari 

*street food (pe terasă) / este permis accesul cu mâncare de acasă pentru copiii până la vârsta de 4 ani sau pentru cei cu regim alimentar special

*indicatoare către punctele de interes

*transportul persoanelor utilizatoare de scaun rulant către și de la locația concertului (înscrieri și detalii: helpmebearockstar@gmail.com sau mesaj pe pagina facebook.com/asociatia.rockstar)

 

*parcarea se face “la stradă”, iar în cazul în care se găsește loc la o distanță considerată mare față de locație (ex: Parcul Carol) puteți apela la echipa de voluntari pentru a vă ghida și ajuta să ajungeți la concert (0768066831) 

 

*Remus Ilisie, artist plastic cu deficiențe de auz, va realiza portretele participanților la eveniment.

 

Participarea este gratuită pentru persoanele cu dizabilități și pentru însoțitorii acestora (număr maxim recomandat: 3), fiind necesară înscrierea la următoarele adrese:

helpmebearockstar.org

supereroiprintrenoi.ro/nustauacasa

Formularul se completează de către persoana cu dizabilități ce dorește să participe la eveniment sau pentru / în numele ei, dacă aceasta nu are vârsta sau capacitatea de a o face.

Pentru că proiectul “Nu Stau Acasă” e unul incluziv, am pregătit și un număr limitat de bilete pentru susținători. 

Avem 50 de bilete în perioada de pre-sale, susținătorii putând alege valoarea acestora, pornind de la un preț minim de 50 RON (+taxă emitere bilet).

Numărul de bilete ar putea fi suplimentat in pre-sale sau la intrarea la eveniment in funcție de locurile rămase libere în urma înscrierilor participanților cu dizabilități.

Biletele sunt destinate publicului larg ce dorește să contribuie la crearea unei experiențe incluzive (public tipic + public cu dizabilități) și să susțină proiectul prin achiziția acestora. 

 

Fondurile strânse din achiziția de bilete, donațiile de la concert sau din vânzarea de produse sunt folosite pentru a acoperi cheltuielile de organizare și producție a evenimentului și pentru a se investi în accesibilizarea evenimentelor viitoare.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.