NOSFE - Concert de lansare al albumului UNCLE BENZ

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
duminică, 25 februarie '18, ora 21:00
NOSFE începe anul ȘATREI cu concertul de lansare al albumului său dublu, "UNCLE BENZ". Dezastrul se va produce, atât psihic cât și fizic, pe data de 25 februarie, în cea mai mare berărie din Europa, și anume Berăria H! Mai multe detalii

La eveniment vor fi prezenți artiștii cu care NOSFE a colaborat pe "UNCLE BENZ", printre care: Șatra B.E.N.Z., SHIFT, GOJIRA&PLANET H, NANE, GOLANI, ALINA EREMIA, DELIRIC și WHAT'S UP, dar și RUBY, artista cu care NOSFE a colaborat pe piesa "Condimente", al cărui videoclip a depășit 56 de mili de
vizualizări! Dacă materialul Unchiului vi s-a părut inedit și îndrăzneț, dacă NOSFE vi se pare că este un unchi nepotrivit pentru nepoții lui, dacă vi se pare că nu are treabă cu ce predică, veniți să vă convingeți și live! 

Sesiunea de poze after show, garantată de NOSFE ZILLA! Bless din partea lui UNCLE BENZ!

Biletele (30 lei) pot fi cumpărate:
- de la intrare in seara evenimentului
- online de pe bilete.ro și iabilet.ro 
- fizic de la Berăria H sau din magazinele Flanco, InMedio şi Germanos

ATENȚIE! VERSURI EXPLICITE!

Pentru acest eveniment va exista o zonă fără mese în faţa scenei, aşadar poţi veni liniştit fără o rezervare făcută în prealabil, sigur găseşti unde să stai.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.