Nopame (live) / Expirat Halele Carol / 07.06

Expirat Halele Carol, București
Strada Doctor Constantin Istrati 1, București 040542
miercuri, 7 iunie '17
„House music with all kinds of afro and funky ingredients” Mai multe detalii

Nopame este un proiect care s-a născut în iarna anului 2013 printr-un jam de percuții pe o bază de muzică electronică. Până azi Nopame a devenit o fuziune între muzica electronică cu ritmuri live tropicale cu influențe jazz, afro și funk live. Până în prezent, Nopame a prestat pe scenele principale din România: Electric Castle, Airfield, Untold Festival, Waha și multe altele. Concertele Nopame se lasă tot timpul cu o energie pozitivă și continuă cu o petrecere pe aceeași măsură.

Guest DJs:

Dodo - Music lover & therapist. 

Soundcloud: https://www.soundcloud.com/dodo-dj

Mixcloud: https://www.mixcloud.com/dodo-dj/

MihuT este un DJ român, născut în Constanța, localizat actual în Helsinki, Finlanda. Co-fondatorul label-ului This Moment On și parte a crew-ului Everyday Paradise.

Set-urile lui urcă de la un groove energetic până la minimal, techno și deep house, având în permanență o ștampilă personală de good vibe.

Soundcloud: https://www.soundcloud.com/mihutz

RSVP: https://www.facebook.com/events/244885899326012/

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.