Music Travel Festival

Arena Aqua Sport - Timisoara, Jud. Timis
Strada Orăștie, Timișoara
23-25 iunie
Chitară, tobe, platane și mult bass, asta e rețeta distracției din această vară. Vei avea parte de un festival cu vibe fresh și beat-uri electrizante, mai aproape de tine ca niciodată, pentru că artiștii tăi preferați vin în TIMIȘOARA. Mai multe detalii

A treia editie de Music Travel Festival îți aduce 3 zile de festival și zeci de formații și cântăreți pe un bpm care te prinde. Vei putea să-ți încarci bateriile pe beat-uri  frenetice la scena de DJ sau poți fredona versurile tale preferate la scena concertelor live.

Primele trupe confirmate sunt Chase & Status, Sigma Dub Pistols, Robin and the Backstabbers, Vama, Vita de Vie, Travka, The Monojacks, Zdob si Zdub, Domino, The Kryptonite Sparks, Tourette Roulette si Jurjak. 

Save the date: 23-24-25 Iunie, Arena Aqua Sport, în Timișoara, cu tot cu gașca ta de prieteni.

Mai multe detalii pe pagina de Facebook și pe site.
https://www.facebook.com/MusicTravelFestival/

www.musictravelfestival.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.