Exclusiv pe iabilet.ro

MMB Showcase Festival

Expirat Halele Carol, București
Strada Doctor Constantin Istrati 1, București 040542
17-19 martie
Formații din România, Italia, Israel, Maroc, Croația, Turcia și Suedia – printre primele confirmări la MMB Showcase Festival

– Festivalul ce prezintă artiști în ascensiune din România și din lume va avea loc între 17-19 martie la Club Expirat – Mai multe detalii

Timp de trei zile, în perioada 17-19 martieClub Expirat din București (str. Constantin Istrati nr. 1) va găzdui o nouă ediție a MMB Showcase Festival, eveniment ce va aduce pe scena clubului formații în ascensiune din toată lumea care vor susține concerte de prezentare, pentru a-și face noi fani în România. Peste 15 formații vor lua parte la festivalul din acest an, iar printre primele confirmări se numără Baba Dochia (România), Barış Demirel – Barıştık Mı (Turcia), Cucina Sonora (Italia), Gunned Down Horses (Israel), For the Wicked (România), Lazywall (Maroc), Sara Renar (Croația) și Royal Prospect (Suedia).

Biletele pentru festival sunt în număr limitat și s-au pus deja în vânzare pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet și costă 30 de lei (bilet pentru o seară) și 60 de lei (abonament pentru toate cele trei seri). Detalii suplimentare pe site-ul oficial https://masteringthemusicbusiness.ro.

Originari din Cluj-Napoca, Baba Dochia se caracterizează printr-o combinație de rock și muzică electronică. Stilul lor îmbină beaturi sintetice și organice cu riff-uri puternice de chitară, pe fondul soundului profund și agresiv al tobelor live. Principalele lor influențe sunt Death in Vegas, Trentemøller, Apparat, Amon Tobin, Boards of Canada, și mai ales Team Sleep.

Baba Dochia – Pădurea Neagră (live)
https://youtu.be/asqo6Dmiq28

--

Barıştık Mı este un proiect al vocalistului, compozitorului și trompetistului turc Barış Demirel, influențat de sonoritățile Turciei, și mai ales de rock, jazz, hip hop și muzică ambientală. Vocea lui melodioasă și folosirea instrumentelor marchează stilul său autentic, dar unic, făcându-l să se remarce în rândul muzicienilor de jazz contemporan și fusion.

Barış Demirel (Barıştık Mı) – Kanadıkırık
https://youtu.be/ypCnMVKwODg

--

Cucina Sonora - o îmbinare fericită între analogic și digital, între clasic și electronic, între trecut și viitor, pentru a simți mai bine prezentul. Proiectul lui Pietro Spinelli a început în 2014, pornind de la ideea acestuia de a trece de la pian clasic spre noi orizonturi. Până în prezent a susținut peste 60 de concerte în Italia și în străinătate, pe aceeași scenă cu nume celebre precum Godblesscomputers, Fricat, Aucan și Go Dugong

Cucina Sonora – Evasione (official video)
https://youtu.be/weg6bCK0cys

--

Cu un show surprinzător, o abordare kamikaze și o senzualitate cinematică, Gunned Down Horses - venind în galop din Israel - sunt o forță în acensiune în lumea rock-ului. Influențați de lumea cabaretului și de filmele western, soundul lor unic este o combinație de Nick Cave și Faith No More, sau de Tarantino și Fellini.

Gunned Down Horses – Confess, My Love, Confess (live)
https://youtu.be/e5BCqS0GJv0

--

Fondată în Cluj-Napoca în 2015, For the Wicked este considerată una din cele mai interesante și mai ambițioase trupe de pe scena românească de metal. Trupa susține că stilul lor este „fake metal” - un brand personal de nu metal, trap, hardcore și beatdown, „fake” pentru că nu e nimic „true” în el în sensul clasic de „true metal”

For the Wicked – new k i n g (live)
https://youtu.be/l92E4_fskTc

--

Lazywall este una din puținele trupe de Metal Oriental, alături de Myrath și Orphaned Land, combinând riff-uri puternice de chitară cu instrumente tradiționale marocane precum oudul, darbouka și guembri. S-au format în 2003 în Reading, Anglia, și și-au lansat primul EP „Primal Tapes” în 2006, înregistrat în Chicago cu Steve Albini, producătorul lui Nirvana.

Lazywall – Blod on Blood (live)
https://youtu.be/qKguvma4_24

--

Sara Renar este o fostă arhitectă cu diplomă de master, care și-a părăsit munca de birou pentru a porni într-o carieră muzicală full time. Stilul său muzical poate fi descris ca experimental/indie/pop, în care liniile melodice subtile se împletesc cu elemente electronice și teatrale.

Sara Renar – Tišina (official video)
https://youtu.be/Xw4Bu72PMbQ

--

Royal Prospect este o trupă tânără de rock din Lomma, Suedia, înființată la începutul anului 2014 de patru prieteni: Oscar, Hannes, Gustav și Hannes. După mai multe concerte de festival în Suedia, trupa a fost invitată pe scena principală la cel mai mare festival de muzică din Croația, „Inmusic”, în vara următorului an. În 2018 au ținut propriul turneu asiatic și au cântat în SUA la Summerfest în 2019.

Royal Prospect – Fire (official video)
https://youtu.be/-0yrwJdmiqg

--

MMB Showcase Festival este festivalul asociat conferinței Mastering the Music Business care, vreme de trei zile, în perioada 17-19 martie, va aduce la București profesioniști de top ai industriei muzicale românești și internaționale. MMB Showcase Festival este un festival asociat rețelei INES (Innovation Network of European Showcases). Mastering the Music Business este un eveniment organizat de Asociația Romanian Artists Worldwide, susținut de HEMI (Hub for the Exchange of Music Innovation) și co-finanțat prin programul Europa Creativă al Uniunii Europene.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.