Miniricii in Aventurile lui Apolodor

Centrul Cultural Dalles , București
Strada Biserica Amzei 7-9,
duminică, 7 aprilie, ora 11:00
Cu toții știți povestea lui Apolodor, scrisă de Gellu Naum! Cu toții ați auzit că Apolodor, pinguinul călător, suferă de dorul familiei lui ce locuiește în Labrador! Mai multe detalii

Dar știți oare cine sunt prietenii lui adevărați? Stiți prin ce aventuri periculoase trebuie să treacă maestrul DOMILASOLFA, clovnița SILLY-BILLY și girafa SUZY ca să-i împlinească dorința lui Apolodor? Și mai ales...cu ce vor călători ei tocmai până în Laponia?!

Miniricii s-au gândit să le dea o mână de ajutor și să reinventeze povestea. Astfel inventeaza o mașinărie foarte complicata pentru a-i alina dorul lui Apolodor.

Haideți și voi în Miniricia, Tărâmul Fericesc, acolo unde fiecare copil este un super erou!
Vino cu toți prietenii tăi la spectacol pentru a descoperi un spectacol de aventură! 
V-am pregătit multe surprize, povești frumoase spuse pe ritmuri de disco, jazz și rap!

Urmmăriți-ne pe pagina de facebook, instagram și youtube pentru a fi la curent cu toate episoadele serialului Miniricii!
…Și nu uitați să vă distrați!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.