Exclusiv pe iabilet.ro

Michael Jackson Tribute Show

Fratelli Studios, București
Strada Glodeni, București
marți, 25 iunie '19, ora 21:00
După ce a devenit „Vocea României” în echipa lui Smiley în 2018, așa cum a promis tuturor celor care l-au votat și l-au susținut, Bogdan Ioan își urmează pasiunea pentru muzică și pregătește un eveniment de anvergură: „Michael Jackson Tribute Show”, pe 25 iunie, la Fratelli Studios, de la ora 21:00. Mai multe detalii

Bogdan, care a întors scaunele tuturor celor patru antrenori în doar câteva secunde și a devenit cunoscut în toată lumea datorită primei sale audiții la „Vocea României” cu piesa „Earth Song” a lui Michael Jackson, a ales ca spectacolul să aibă loc chiar în ziua în care se împlinesc 10 ani de la moartea artistului care l-a inspirat atât de mult. Un alt motiv pentru care Bogdan Ioan muncește să realizeze un eveniment unic, pe care cei prezenți să nu îl uite prea curând, este legat de recunoștința sa și mulțumirile aduse celor care l-au susținut, l-au votat, i-au scris și l-au încurajat să meargă mai departe. „Vreau să le mulțumesc în acest fel tuturor celor care m-au susținut la Vocea României. Pe parcursul emisiunii și după ce s-a terminat, am primit mii de mesaje prin care publicul îmi cerea în continuare să postez coveruri cu piesele lui Michael Jackson.”

„Michael Jackson Tribute Show” va fi un eveniment complex care va dura o oră și jumătate și care va conține multe momente spectaculoase de muzică, dans, coregrafii ample, band live, dar și proiecții video și efecte speciale.

Accesul la Fratelli Studios (strada Glodeni, nr 1-3) se va putea face începând cu ora 20:00.

Persoanele sub 18 ani pot participa la acest eveniment doar insotite de un adult. Adultul este raspunzator pentru siguranta copilului. 

Biletele sunt cuprinse între următoarele categorii:

·       69 de lei, în picioare

·       100 de lei în spațiul destinat canapelelor (locurile se rezervă la Fratelli, după achitarea lor, la telefon 0747 433 480).

·       Suplimentar, taxă de 20 de lei, opțiunea meet & greet, disponibilă doar celor care achiziționează bilete de 100 de lei. Prin intermediul ei, după show, fanii lui Bogdan Ioan au posibilitatea să-l întâlnească, să primească autograf și să facă fotografii cu el. Opțiunea meet & greet nu poate fi achiziționată separat, ci doar împreună cu un bilet în valoare de 100 de lei.     

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.