Mica Sirena

Palatul National al Copiilor, Bucuresti
Bd Tineretului 8-10
sâmbătă, 29 aprilie, ora 11:00
O adaptare plina de umor dupa o frumoasa poveste despre o sirena micuta pe nume Ariel, un print fermecator, Ursula cea nemiloasa si un tata cu puteri magice!!! Mai multe detalii

Indragostita de Printul Eric, Ariel decide sa renunte la coada de sirena in schimbul picioarelor si apeleaza la Ursula, vrajitoarea marii, care ii indeplineste dorinta, insa ca plata ii cere glasul ei minunat. Se va descurca Ariel in lumea oamenilor, va reusi sa-l cucereasca pe print ... oare tatal ei, Triton, Regele Marii cum va reactiona? Pentru a afla continuarea povestii, va asteptam sambata, 29 Aprilie, ora 11:00 la Palatul National al Copiilor.

Stiti deja regula de aur: daca nu puteti ajunge dumneavoastra, invitati la piesa de teatru un prieten! Se va bucura!

 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.