MagiTot sunt eu

Teatrul de Vara Mihai Eminescu, București
Strada Arhitect Hârjeu 61
duminică, 11 iulie '21, ora 10:30
Câștigător al premiului de originalitate în cadrul emisiunii Românii au talent în anul 2019, MAGITOT vine la Teatrul de Vara Mihai Eminescu cu un super spectacol interactiv de magie și comedie.

Ceea ce inițial a fost o joacă a devenit astăzi un adevărat mod de viață.

El este MAGITOT, cel care a reușit într-un mod unic să amestece magia cu actoria. Greutatea spectacolului are în spate farmecul aparte al artistului, comedia de calitate și faptul că publicul pășește în lumea lui, uitând de problemele cotidiene. Profesor de actorie și magie, actor, magician și prezentator – toate acestea, amestecate cu umorul specific, îl fac pe MAGITOT să fie un extraordinar entertainer.

MAGITOT SUNT EU este un spectacol potrivit pentru toate vârstele – educativ pentru copii, fascinant pentru adulți – aduce spectatorilor o oră de veselie și bună dispoziție.
Un spectacol de: MARIUS DRĂGUȘ
Durata: 1 h
+6 ani
Participarea este permisa spectatorilor vaccinati si ai celor cu test PCR nu mai vechi de 72 de ore sau cu test rapid nu mai vechi de 24 de ore sau cu bilet de externare din spital nu mai vechi de 90 de zile si nu mai devreme de 15 zile.

Testele rapide sunt disponibile la acces si se pot face, contra cost, de catre personal autorizat.

Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la la 20.05.2021, minorii sunt exceptati de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel.

Friends and family discount
15% discount la 4 sau 5 bilete cumparate
20% discount la 6 sau mai multe bilete cumparate

Mai multe detalii