Lumina in intuneric- Deschide-ti inima editia a VI a - concert de colinde

Sala Sporturilor "Constantin Jude" , Timisoara
Aleea F.C.Ripensia,Timisoara
marți, 11 decembrie '18, ora 19:00
Concertul “Deschide-ți inima” ediția a-VI-a, ”Lumină în întuneric” Sute de tineri implicați într-un eveniment anual, care celebrează viața și lumina. Mai multe detalii
Două ore de muzică și închinare contemporană care transmit un mesaj profund și revoluționar: ”Lumina a venit în lume!” Întunericul nu poate fi ignorat, însă poate fi învins de cei care trăiesc cu Hristos.
 
Orchestra simfonică, band și cor dirijat de Lari Muntean, cu aranjamente muzicale de excepție, vor face ca muzica să capete forță și mesaj.
 
Vino alături de noi pentru a celebra bucuria Întrupării, într-un limbaj universal, descifrat de orice inimă – muzica de calitate.
 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.