Loudcity Sessions cu Luiza Zan, Alexandru Arcuș și Michael Acker @Clubul Țăranului

Clubul Taranului , București
Intrarea Monetăriei, nr.3
sâmbătă, 14 aprilie '18, ora 20:30
Loudcity Sessions prezintă Three Free Springs @Clubul Țăranului. Un concert unic cu Luiza Zan (voce), Alexandru Arcuș (saxofon) și Michael Acker (contrabas). Jazz, emoție și primăvară pe scena de la Clubul Țăranului. Mai multe detalii

Sâmbătă, 14 aprilie, de la orele 20.30 Loudcity te invită la o nouă ediție de Loudcity Sessions. De data aceasta, o călătorie prin zone muzciale luxuriante, pline de pasaje întortocheate și întoarceri neașteptate, alături de trei împătimiți ai improvizației jazz: Luiza Zan, Alexandru Arcuș și Michael Acker. Cei trei își pasează reciproc provocarea de a se descurca împreună, de a construi într-un singur glas o făptură armonioasă, care să placă publicului, dar, mai ales, pe care să o iubească muzicienii.

Un concert pe care chiar și muzicienii care l-au propus îl așteaptă cu nerăbdare.

Costul unui bilet este de 40 ron. Biletele se pot cumpăra și la locație, în ziua concertului, în limita disponibilității.

La acest eveniment nu se fac rezervări. Biletul asigură loc la masă.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.


Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.