Khors / Kistvaen / Raventale / Barkasth - live in Quantic

Quantic, București
Intrarea Grozavesti
sâmbătă, 29 septembrie '18
Sambata, 29 septembrie, vecinii nostri de la nord ne calca pragul si ne vor arunca intr-o stare catatonica. Mai multe detalii

KHORS, Raventale si Barkasth pornesc in turneul "X Mystified Years", sarbatorind astfel 10 ani de la lansarea albumului "Mysticism", album de referinta al trupei, ce le-a schimbat soundul intr-unul mult mai melancolic. Alaturi de ei, Kistvaen va sarbatori, de asemenea, 10 ani de existenta in cadrul acestui eveniment.

Khors:
https://www.youtube.com/watch?v=adi3OPiVhFA

Kistvaen:
https://www.youtube.com/watch?v=B4dZecMzV4g

Raventale:
https://www.youtube.com/watch?v=p-RZoV1YAac

Barkasth:

https://www.youtube.com/watch?v=C8T_ev7zNpM

══════════════

BILETE:
30 RON - presale
40 RON - in ziua concertului si la intrare

Sambata, 29 septembrie 2018
Quantic Club
Bucuresti, Intrarea Grozavesti

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Bilete la concerte, spectacole, teatru si standup
Lider in ticketing electronic in Romania. Peste 1 milion de bilete vandute pe an la concerte, evenimente, teatru si standup
iabilet.ro

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.