Iasi: Concert Adam's Nest - lansare album irezistibil

Acaju Cafe, Iași
Strada Anastasie Fătu nr 2A
duminică, 2 august '20, ora 17:00
Cât dor de muzică live încape pe o terasă mică? Mai multe detalii

Aflăm curând, într-o duminică, pe 2 August, când dăm din nou din cap și din picioare dar de data asta cuminței, stând la masă.

Primul album Adam's Nest e gata să iasă în lume și, după vorba populară cum că istoria se repetă și lansarea oficială are loc tot la noi, locul în care primul lor EP ne-a scos la o cafea acum câțiva ani.

După cum vă dați seama, locurile vor fi limitate și distanțate. Biletele se gasesc online pe platforma iabilet.ro și pot fi cumpărate doar în grupuri de 2, 3 sau 4 persoane, după cum sunt și mesele.

Vor fi multe reguli de urmat, pentru a ne simți cu toții bine și în timpul evenimentului dar și după. Multe din ele deja le urmați, de fiecare dată când veniți la noi în vizită însă vă reamintim și aici:

Mesele sunt deja distanțate corespunzător, vă rugăm să nu le mutați din loc.
Nu se poate dansa în picioare.
Numărul maxim de persoane la o masă va fi de 4.
Nu toate mesele vor avea vizibilitate 100% din cauza acestor restricții, însă sunetul va prima iar artiștii vor simți susținerea voastră și dacă nu vă văd la ochi.
Vă rugăm să urmați toate normele în vigoare la momentul respectiv — momentan, e obligatoriu să porți mască de fiecare dată când intri înăuntru, să păstrezi o distanță de 1.5m față de alți oameni, să îți igienizezi mâinile corespunzător.

Despre artiști, ce să mai zicem, patru băieți superbi pregătiți să cucerească lumea.

Ei se descriu așa:

Adam's Nest a apărut în 2017 în Iași, la început ca un duo acoustic-experimental fără pretenții mari. În aprilie 2018, după lansarea EP-ului eponim, formația a prins contur, a adunat noi membri, și-a pus pantofii buni și s-a pregătit să intre pe scena mare, de unde n-a mai ieșit de atunci.

Adam's Nest sunt Răzvan Nicolae Rusu (voce & chitară) Vlad Alui Gheorghe (chitară & voce), Gabriel Belcescu (bass), Andrei Hâncu (tobe)

Să vă luați pantofii buni și ne vedem Duminică pe 2 August.

Un eveniment promovat, desigur, de oamenii faini de la RADIO GUERRILLA.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.