Hans Zimmer Live in Praga

Happy Cinema, Sala 3, București
Soseaua Progresului 151-171 (Liberty Center), Bucuresti
duminică, 8 octombrie '17, ora 20:00
Pe 8 octombrie ora 20:00, în cinematografele din rețeaua Happy Cinema, ai parte de un film-concert cu Hans Zimmer: două ore de muzică din cele mai tari filme, de la Pirates of the Caribbean, The Lion King, The Dark Knight, Gladiator, Interstellar, The Da Vinci Code, până la nou lansatul Dunkirk. Hans Zimmer este unul din cei mai populari compozitori de muzică de film. Mai multe detalii


Hans Zimmer: Live în Praga” este o înregistrare a spectacolului extraordinar susținut în mai 2016, fiind o sărbătoare pentru fanii filmelor și muzicii bune.


În concertul din Praga, Hans Zimmer este acompaniat de o trupă de 72 de muzicieni, un cor, o orchestra simfonică, incluzându-l, printre alții, pe Johnny Marr de la The Smiths.
Peste 17.000 de oameni au asistat la show-ul live din Praga și au fost uimiți de incredibila muzică a maestrului Hans Zimmer, care a lucrat cu regizori precum Ridley Scott, Michael Bay și Christopher Nolan.
Acest film-concert le oferă fanilor filmelor si muncii sale ocazia perfectă de a-l vedea pe maestrul muzicii, acompaniat de un show incredibil de lumini și sunet de înaltă calitate.


Filmul-concert conține și un interviu de 10 minute cu Hans Zimmer, oferind astfel spectatorilor un intro despre omul care a semnat coloana sonoră pentru nenumărate filme de la Hollywood.


Biletele costă 35 de lei și pot fi achiziționate de la cinematograf sau online prin Cinemagia și iabilet.ro

Durata aproximativă: 2 ore și 19 minute.

Concertul este distribuit în România de Pannonia Entertainment in cooperare cu Eagle Rock Entertainment.