Folk Fest Remember Costinești - Editia a II-a

White Horse Rock’n Roll, Costinești
Costinesti, Jud Constanta
10-11 august '18
Fest de Fest în zona de Est! Folk, Poezie și mult Soare la Mare,pe 10 și 11 august! Locul de reuniune:White Horse Rock’n Roll Costinești (amplasat vis-a-vis de Teatrul de Vară) – spațiul emblematic al Costineștiului, oaza de muzică bună a stațiunii. La doar 300 de metri de mare!! Mai multe detalii

Folk Fest Remember Costinești va avea și anul acesta un line-up de sărbătoare:


10 AUGUST:
Mircea Vintilăși Trupa Brambura
Alexandru Andrieș
Emeric Imre& Jimi El Laco
Daniel Iancu& Costel Pătrășcan
Marius Matache

11 AUGUST:
Nicu Alifantis & ZAN
Florin Chilian
Mike Godoroja & Blue Spirit
Magda Pușcaș& Sorina Bloj
DinuOlărașu

Amfitrionul evenimentului va fi Andrei Partos – journalist și excepțional om de radio, personalitate emblematică a Costineștiului de altădată.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.