EU am vazut-O primul!

Artist Café , București
Strada Lipscani 30, București 030167
joi, 20 iunie, ora 20:00
Cod roșu de H.F.F.* O comedie în care se dovedește încă o dată că dragostea poate fi oarbă dar nu insensibilă la… miros. Mai multe detalii

Andy și Răzvan se chinuiesc din răsputeri țină pe linia de plutire un ziar pamflet politic online numit „Decăderea”. Totul merge ca pe roate… dințate, când în viața lor „debarcă” Sofia, o fermecătoare moldoveancă, înzestrată cu un ascuțit spirit naționalist. Pentru Răzvan e dragoste la prima la prima amușinare, întru-cât parfumul ființei ei îi sucește mințile.

Situațiile comice se înlănțuie frenetic, Răzvan își pierde capul și orice chef de muncă, Sofia își pierde slujba datorită insistențelor erotice ale lui Răzvan iar Andy e pe cale să-și piardă mințile, încercând să țină, cât de cât, lucrurile sub control. Când Sofia rupe logodna cu locotenentul de marină Decebal Flotariu, pentru că se îndrăgostește nebunește de Andy, se înfiripă un zglobiu menage a trois, care îi aruncă pe toți într-un carusel frenetic de gaguri și situații trăsnite. De aici lucrurile o iau cu adevărat razna și devin insuportabil de… hilare.

Distributie : Catalina Grama (Jojo)
                   Ovidiu Cuncea
                   Marius Drogeanu
 
Regia: Bogdan Dragulescu
Scenografia: Daniela Dragulescu
 

Spectacol cu un puternic impact comic, nerecomandat persoanelor fragile. Râzi de crăpi!

* HOHOTE FĂRĂ FRONTIERE

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.