EQUILATERAL

Cinema Pro, București
Str. Ion Ghica nr. 3, Sector 3
marți, 28 mai '19, ora 19:30
Bucureștiul are nevoie de manifestări periodice în cadrul cărora artiștii să se poată exprima la nivelul celor de la care se inspiră, pentru a menține legătura cu lumea pe care o explorează și o reprezintă. Pentru asta există excelenta idee de a-i asocia în diferite formule în care prietenia și plăcerea de a cânta primează. Un mediu al artei muzicale, cu valori comune în care toți cei implicați să-și împartă colegial repertoriul și scena. Mai multe detalii

Pe 28 mai 2019, la Cinema Pro, trei dintre cei mai buni chitariști ai României, Nicu Patoi, Florin Giuglea și Cezar Popescu, alături de alți instrumentiști valoroși precum Adrian CiupleaMihai ArdeleanRăzvan "Lapi" LupuHanes Radu , Alex Halmagean , Alecu și Berti Barbera, vor oferi un spectacol extraordinar în care chitara, stilul și virtuozitatea vor fi celebrate printr-un spectacol exploziv care poartă sugestiv denumirea de "EQUILATERAL".

Aceste evenimente au un carcater unic și nu ar trebui să lipsească din agenda oricărui iubitor de concerte și de superlative muzicale. 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.